social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κούστας: «Τον καλύτερο μας εαυτό...»

Κούστας: «Τον καλύτερο μας εαυτό...»

Με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα με τη Ρόδο, ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Κούστας δήλωσε πως

“καταρχάς είμαστε χαρούμενοι που ξεκινά το πρωτάθλημα της Super League 2, μετά από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας, η οποία άρχισε την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Το αυριανό παιχνίδι είναι ιστορικής σημασίας για τον σύλλογο, αφού μιλάμε για την παρθενική παρουσία της Κηφισιάς στις επαγγελματικές κατηγορίες. Γι αυτό, όλοι θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να μπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο πρωτάθλημα. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, έκαναν θυσίες και μόχθησαν προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και να διεκδικήσει τη νίκη.

Στη διάρκεια των φιλικών, η Ρόδος έδειξε πως διαθέτει ποιοτικό σύνολο κι έχει τη δυνατότητα να διαγράψει καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε και να παλέψουμε σκληρά στο γήπεδο, δείχνοντας κάθε στιγμή πόσο θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη. Είναι σημαντικός ο τρόπος που θα διαχειριστούμε τις καταστάσεις που θα διαμορφωθούν την ώρα του αγώνα, αλλά και τα συναισθήματά μας στη διάρκεια των ενενήντα λεπτών.

Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να γιορτάσουμε μαζί την παρθενική συμμετοχή της Κηφισιάς στη Super League 2“.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35