social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η PEUGEOT BESIKOS Α.Ε. μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Κηφισιά

Η PEUGEOT BESIKOS Α.Ε. μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την PEUGEOT BESIKOS A.E. για την αγωνιστική περίοδο 2021/22.

Η PEUGEOT BESIKOS A.E. θα αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό της ομάδας μας και θα την στηρίξει σε μια ιστορική σεζόν, στην πρώτη της παρουσία στις επαγγελματικές κατηγορίες, με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Betsson Super League 2.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κηφισιά, κ. Χρήστος Πρίτσας, δήλωσε αναφορικά με τη χορηγική συμφωνία των δύο πλευρών: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι, που μια εταιρεία με το κύρος και τη δυναμική της PEUGEOT BESIKOS Α.Ε. αποτελεί αρωγό της προσπάθειας που κάνουμε φέτος ως Κηφισιά σε μια ιστορική σεζόν, όχι μόνο για τον σύλλογο, αλλά συνολικά για τα Βόρεια Προάστια. Αυτή η συνεργασία δείχνει τις υψηλές βλέψεις και τους στόχους που θέτουμε ως Κηφισιά στην παρθενική παρουσία του συλλόγου στις επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου“.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της PEUGEOT BESIKOS A.E., κ. Νίκος Μπέσικος, ανέφερε: “Η PEUGEOT BESIKOS προχωρά με μεγάλη χαρά σε αυτή τη συνεργασία με την ΠΑΕ Κηφισιά. Η συνεργασία αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς σηματοδοτεί τη στήριξη μας στον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού και προστίθεται στις συνολικές δράσεις που αναλαμβάνουμε για τη στήριξη της περιοχής“.

Το προφίλ της PEUGEOT BESIKOS A.E.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1975 και έχει μακρά ιστορία στο χώρο της αυτοκίνησης. Η συνεχής διάθεση για ανάπτυξη και εξέλιξη οδήγησε την εταιρεία στη δημιουργία περισσότερων σημείων πώλησης και τελικά στη συνεργασία με τον Όμιλο Συγγελίδη και την ένταξή της στο επίσημο δίκτυο ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ PEUGEOT, το 2019. Σήμερα, η PEUGEOT BESIKOS Α.Ε πρωταγωνιστεί ήδη στις λιανικές και εταιρικές πωλήσεις PEUGEOT και εξυπηρετεί τα Βόρεια Προάστια.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35