social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιχείρηση... προσγείωση στην Κηφισιά και το μυαλό στην πρεμιέρα

Επιχείρηση... προσγείωση στην Κηφισιά και το μυαλό στην πρεμιέρα

Επιχείρηση.... προσγείωση στην Κηφισιά αφού την Κυριακή ακολουθεί το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε, η ομάδα των βορείων προαστίων δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική στρατηγική αφού πριν δυο ημέρες σημείωσε μια μεγάλη επιτυχία καθώς προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας αποκλείοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης της Superleague 1. Το κομμάτι της διαχείρισης λοιπόν είναι πλέον το πιο σημαντικό για τους Κηφισιώτες αφού η "σταχτοπούτα" της Superleague 2 έχει συγκεκριμένο στόχο και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο club.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο ματς με το Τριφύλλι όπου το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί αυτοσκοπό στην προσπάθεια που κάνει η Κηφισιά ώστε να ξεκινήσει με το δεξί τη σεζόν.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι ανέτοιμοι Ρεντζής, Ποζατζίδης και οι τραυματίες Φελίπε και Γιαννιτσάνης, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Κούστα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου με προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, δηλαδή στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" της Καισαριανής και εν συνεχέια θα ανακοινωθεί η αποστολή.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35