social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: Προστατέψτε την ομάδα μας

Αιγάλεω: Προστατέψτε την ομάδα μας

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι, σύμφωνα με το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων του πρωταθλήματος betsson super league 2 η παρουσία φιλάθλων της ομάδας μας (μεμονωμένων και οργανωμένων) την Τετάρτη (24/11) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα απαγορεύεται.

 

Παρακαλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, να μην έρθουν άδικα στο γήπεδο μιας και η γηπεδούχος ομάδας, παρά της προσπάθειας του προέδρου Άρη Παλτόγλου, δεν θα διαθέσει εισιτήρια, καθώς επίσης δεν θα υπάρχει και εκδοτήριο.
Ξέρουμε ότι η αγάπη σας για την ομάδα δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα, αλλά ο φόβος πιθανών επεισοδίων και η επιβολή μεγάλων χρηματικών προστίμων μας αναγκάζουν να προβούμε σε αυτή την ανακοίνωση.
Ευελπιστούμε ότι αυτή η απόφαση, που αφορά της περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος, για τη χορήγηση εισιτηρίων στα εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει να σταματήσει το συντομότερο δυνατό.
Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι υπέρ των ανοικτών γηπέδων για όλους, με αυστηρά υγειονομικά κριτήρια, ασφάλεια και χωρίς επεισόδια.
ΥΓ. Φίλαθλοι προστατέψτε την ομάδα μας, μήν έρθετε στο γήπεδο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35