social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο γυμναστής Ανδρέας Δρυγιαννάκης στο προπονητικό τιμ της ΠΑΕ Επισκοπή

Ο γυμναστής Ανδρέας Δρυγιαννάκης στο προπονητικό τιμ της ΠΑΕ Επισκοπή

Ένας Ρεθεμνιώτης, ο Ανδρέας Δρυγιαννάκης είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας της Επισκοπής.

Ο 29χρονος ειδήμων στη φυσική αγωγή ανέλαβε άμεσα πόστο στο προπονητικό τιμ και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στη Ρόδο για το ματς της Τετάρτης (24/11, 15.00) απέναντι στον Διαγόρα.

Η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει τη νέα συνεργασία με τον Ρεθεμνιώτη γυμναστή, Ανδρέα Δρυγιαννάκη. Πρόκειται για τον 29χρονο (έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου 1992) απόφοιτο ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (πήγε με υποτροφία) που έχει ειδικότητα στον κλασσικού αθλητισμό, έχοντας μεταπτυχιακό στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής στο ποδόσφαιρο του Πανεπιστημίου Πίζα-Βερόνα της Ιταλίας.
Ο Ανδρέας Δρυγιαννάκης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β’ αλλά και διπλωματούχος του Fuctional Movement system screen με το επόμενο στάδιό του που είναι το Level 2.
Ο Ρεθεμνιώτης γυμναστής ξεκίνησε από το 2015 να γυμνάζει ποδοσφαιρικές ομάδες με πρώτη τον Ρεθυμνιακό. Έκτοτε πέρασε από τις ακαδημίες στίβου του ΟΦΗ, της Virtus Bologna και επέστρεψε ξανά στις “αγκάλες” του ποδοσφαίρου για πρακτική εξάσκηση το 2016 στον Ατρόμητο Αθηνών. Την επόμενη σεζόν (2016-17) υπέγραψε στον Πλατανιά και έπειτα γύρισε στο Ρέθυμνο για να ανήκει στο προπονητικό τιμ του Αστέρα Ρεθύμνου.

Το 2018 ήταν προπονητής φυσικής κατάστασης των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ρεθύμνου για να υπογράψει τη σεζόν 2018-19 στον ΠΟ Ατσαλένιο (Γ’ Εθνική).
Τη σεζόν 2019-20 πήγε στον Ηρόδοτο (Γ’ Εθνική) και πέρυσι στον Ρεθυμνιακό (Γ’ Εθνική).
Το τελευταίο τρίμηνο εργάστηκε στον Αλμυρό Ηρακλείου (Γ’ Εθνική).

Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35