social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαραλαμπίδης : «Έτοιμοι για θετικό αποτέλεσμα» Ι Παναγιώτου: «Στόχος μας η νίκη»

Χαραλαμπίδης : «Έτοιμοι για θετικό αποτέλεσμα» Ι Παναγιώτου: «Στόχος μας η νίκη»

Η μίνι προετοιμασία του Αιγάλεω για τον αγώνα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη κόντρα στην Καλλιθέα για την 4η εμβόλιμη αγωνιστική της Betsson Super League 2 ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης.

Η προπόνηση κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να εστιάζει το πρόγραμμα στις ασκήσεις με μπάλα και τακτική στις στημένες φάσεις, ενώ πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.
Χαραλαμπίδης : «Έτοιμοι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα»
«Ως ομάδα είμαστε καλά. Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν αρκετά καλό κερδίζοντας μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Τώρα έχουμε ένα γειτονικό ντέρμπι με την Καλλιθέα. Σίγουρά ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Θα πετύχουμε την Καλλιθέα ξεκούραστη γιατί δεν είχε αγώνα την Κυριακή και αυτό κάνει τον αγώνα πιο δύσκολο.
Πιστεύω πολύ στην ομάδα, πιστεύω πως είμαστε καλά, δουλέψαμε τις τελευταίες δύο ημέρες πάνω στις πληροφορίες που είχαμε για την Καλλιθέα και πιστεύω είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να ανεβάσουμε την ομάδα σε ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο».
Παναγιώτου : «Στόχος μας η νίκη»
Ο Κώστας Παναγιώτου αναφερόμενος στον αγώνα με την Καλλιθέα τόνισε «Παίζουμε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες. Είμαστε καλά. Πιστεύω ότι έχουμε δουλέψει αρκετά, είμαστε πανέτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι.
Θέλουμε να συνεχίσουμε τις θετικές μας εμφανίσεις. Στόχος μας είναι οι νίκες. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Πιστεύουμε στη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Τετάρτη, όπως και σε κάθε παιχνίδι».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35