social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Καλλιθέα το ντέρμπι, 1-0 στη Νέα Σμύρνη το Αιγάλεω

Η Καλλιθέα το ντέρμπι, 1-0 στη Νέα Σμύρνη το Αιγάλεω

 Σπουδαία νίκη πήρε η Καλλιθέα που έκανε το 3Χ3 για το πρωτάθλημα της Superleague 2 betsson καθώς επικράτησε με 1-0 του Αιγάλεω στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Με τη νίκη η "γαλανόλευκη κυρία" βρίσκεται στην 2η θέση του Νότιου Ομίλου συγκατοικώντας με την Κηφισιά

Το γκολ του Δούμτση στο 2' ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στο συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου που συνεχίζει και εντυπωσιάζει.

Το ματς είχε καλό ρυθμό με τη Καλλιθέα να μπαίνει δυνατά στο ματς και να σκοράρει και το Αιγάλεω να ισορροπεί στη συνέχεια έχοντας κάποιες στιγμές στο α' μέρος για να ισοφαρίσει. Μετά τα πρώτα 25' οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα κυρίως με τον Μουνιέ ωστόσο δεν αξιοποίησαν κάποια προϋπόθεση που δημιούργησαν.

Στο β' μέρος το Αιγάλεω είχε την εδαφική υπεροχή αφού η Καλλιθέα προτίμησε να δώσει χώρο στο Σίτι όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Ο Δούμτσης... χτύπησε νωρίς

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 2' κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Ο Δούμτσης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και με ένα υπέροχο σουτ νίκησε τον Φυλακτό στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό 'Γ' για το 1-0.

Στο 6' ο Αρναρέλλης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει αφού το σουτ που έκανε από πλάγια και αριστερά βρήκε σε ετοιμότητα τον Στρέζο που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 11' ο Τριμμάτης μπήκε στην περιοχή της Καλλιθέας και έκανε το σουτ, με τον Στρέζο να διώχνει με τα χέρια σε κόρνερ.

Στο 20' ο Δούμτσης τροφοδότησε τον Μουνιέ που βγήκε απέναντι από τον Φυλακτό όμως την τελευταία στιγμή σαν από μηχανής θεός ο Αναστασίου με σωτήριο τάκλιν απομάκρυνε. Στο 36' ο Φυλακτός απέκρουσε το σουτ του Μουνιέ ενώ στο 38' ο Στρέζος εκτινάχτηκε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία και έδιωξε το βολέ του Πιαστόπουλου από τα 30 μέτρα.

Καλή στιγμή για το Αιγάλεω με το σουτ του Καθάριος να περνάει άουτ. Στην τελευταία φάση του α' μέρους ο Μπουλούλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μουνιέ που πήδηξε πιο ψηλά απ' ολους έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Στην επανάληψη το Αιγάλεω μπήκε δυνατά και κατάφερα να πάρει μέτρα στο γήπεδο έχοντας καλή στιγμή στο 70' όταν ο Παναγιώτη από δεξιά γύρισε τη μπάλα και ο Καββαδίας που είχε περάσει ως αλλαγή είδε το σουτ που έκανε να καταλήγει στην αγκαλιά του Στρέζου. 

Στο 83' το Αιγάλεω έφτασε κοντά στο 1-1 όμως ο Βουκελάτος που βρέθηκε απέναντι από τον Στρέτζο μετά το 1-2 που έπαιξε με τον Τσιλιγκίρη δεν κατάφερε να σκοράρει αφού πλάσαρε πάνω στον πρώην κίπερ του ΟΦΗ. 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος) : Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρώσση (62' Βασιλούδης), Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα (82' Μάλτσι), Μουνιέ (71' Κοστίκα), Δούμτσης, Κονέ (62' Τσιντώνης)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Φυλακτός, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος (81' Βουκελάτος), Τριμμάτης (81' Σκεντεράι), Αρναρέλλης (65' Καββαδίας), Τσιλιγκίρης, Πιαστόπουλος (65' Σαμπανίδης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35