social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΙΓΑΛΕΩ : «Θα δίνουμε και την ψυχή μας για να σας κάνουμε περήφανους»

ΑΙΓΑΛΕΩ : «Θα δίνουμε και την ψυχή μας για να σας κάνουμε περήφανους»

Με αφορμή τον αγώνα του Σαββάτου στη Λιβαδειά οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του Αιγάλεω εξέδωσαν ανοικτή επιστολή προς τους φιλάθλους της ομάδας, με την οποία τους ευχαρίστησαν για την υποστήριξή και την δύναμη που τους δίνουν, ενώ παράλληλα τους υποσχέθηκαν ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνουν και την ψυχή τους για να τους κάνουν περήφανους.

 

Αναλυτικά η επιστολή-ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του ΑΙΓΑΛΕΩ :
«Το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά μας στεναχώρησε όλους και μας άφησε μια πικρή γεύση, ωστόσο από το βράδυ του Σαββάτου και τα πολλά πράγματα που έρχονται στο μυαλό μας, κρατάμε μόνο μια λέξη : ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
Κανείς δεν θα ξεχάσει αυτό που κάνατε για μας το ΣΑΒΒΑΤΟ, αλλά και σε κάθε ποδοσφαιρικό γήπεδο που παίζουμε. Εμείς είμαστε σε μία ομάδα που μπορεί να καταφέρει πολλά. Η νίκη είναι εξάρτηση, όπως εξάρτηση είστε εσείς για μας με τα συνθήματα σας.
Άλλαξαν πράγματα το καλοκαίρι ήρθαν νέα παιδιά στα αποδυτήρια, περάσαμε πολλά μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έπρεπε να γίνουμε παρέα, οικογένεια, ομάδα. Ο Πρόεδρος μας είπε τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του ΑΙΓΑΛΕΩ, τι σημαίνει ο κόσμος του ΑΙΓΑΛΕΩ.
Κυρίως όμως, μας το δείχνετε εσείς με την παρουσία σας και σας ευχαριστούμε για όλα. Να ξέρετε ότι είστε οι καλύτεροι και εμείς στο γήπεδο θα δείξουμε τι θέλετε, τι θέλουμε και τι αξίζουμε σαν ομάδα. Γιατί όπως λέει και το σύνθημα μας «Σαν θα πας καμία φορά στο ΑΙΓΑΛΕΩ CITY και αντικρίσεις την Γαλανόλευκη Φανέλα......».
Σας ευχαριστούμε όλους γι αυτό που μας προσφέρατε στο γήπεδο της Λειβαδιάς παρόλο την απαγόρευση και τις καιρικές συνθήκες. Μας δίνετε δύναμη σε κάθε αγώνα με την παρουσία σας για αυτό κι εμείς σε κάθε αγώνα θα προσπαθούμε να δίνουμε και την ψυχή μας για να σας κάνουμε περήφανους!!»
Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του ΑΙΓΑΛΕΩ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35