social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κυνικό διπλό» επί της Διάνας στην Ηλιούπολη και κορυφή για το Χαϊδάρι!

«Κυνικό διπλό» επί της Διάνας στην Ηλιούπολη και κορυφή για το Χαϊδάρι!

Συνέχεια στην μαγική πορεία που διαγράφει έδωσε το Χαϊδάρι που επικράτησε με 1-0 της Διάνας στο «Ηλιούπολης Β’» και πάτησε στην κορυφή του 4ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ με 26 πόντους! Έναν πίσω η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, 23 βαθμούς αριθμεί το Χαλάνδρι, ενώ οι Ηλιουπολίτες φαίνεται ότι δεν μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση, καθώς έμειναν έκτοι με 16 πόντους (-10).

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Δύσκολη μέρα για τον διαιτητή Ανδρέα Γκάμαρη που άφησε παραπονούμενους τους γηπεδούχους, κυρίως για τη φάση που έμελλε να κρίνει το ντέρμπι. Ο Αθηναίος ρέφερι είδε ανατροπή του Αποστολοπούλου από τον Νίκολι στο 4’ και καταλόγισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Χρήστου, φθάνοντας τα 12 τέρματα στη σεζόν. Ο έμπειρος στόπερ αρνήθηκε έντονα την παράβαση, όμως η απόφαση δεν άλλαξε και μέσω βίντεο φάνηκε πόσο περίπλοκη ήταν. Αν η ανατροπή σημειώθηκε στη γραμμή της περιοχής είναι πέναλτι, αλλιώς απλό φάουλ.

Στη συνέχεια, ο MVP του αγώνα, Σταύρος Μπακοδήμος, σταμάτησε τον Κετσετζόγλου στο 8’ και στο 11’ σε δυο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 34’ είπε «ΟΧΙ» και στον Μπαρδάκη, ενώ το σουτ του Λεοντίου στο 35’ πέρασε «βασανιστικά» δίπλα από το δοκάρι του.

Η Διάνα τα έδωσε όλα για την ισοφάριση και την ολική επαναφορά, αλλά ο τρόπος ανάπτυξης της στο ντεμπούτο του Γιάννη Κουσάνα δεν ήταν ορθολογικός, με την πίεση να είναι βαριά στους ώμους των ποδοσφαιριστών της. Μεγάλο ρόλο έπαιξε, φυσικά, η διαχείρηση του Γιάννη Χλωρού που «κλείδωσε» τον άξονα με την είσοδο των Λαμίν και Τσώνη στο 67’. Επίσης, είδε τον Τσαγιάννη να απειλεί επικίνδυνα στο 74’.

Τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο 83’ με το γυριστό σου του Κετσετζόγλου να περνά λίγο άουτ. Λίγο νωρίτερα ζητήθηκε πέναλτι για τράβηγμα φανέλας του Καμπεράι στον Μπαρδάκη, με τον κ. Γκάμαρη δίπλα τους.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάμαρης Α., Ίσσα Α. - Σταυρόγλου Δ.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Κουσάνας): Φουτράκης, Δάρρας (55’ Πανίδης), Ποντικάκος (77’ Μπακογιάννης), Νίκολι, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης, Καζάκος, Δωματιώτης (77’ Νομικός), Κετσετζόγλου, Φάρος, Λεοντίου (46’ Χάλος).

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μπακοδήμος, Καμπεράι, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Αντωνόπουλος (67’ Λαμίν), Τύρπος, Γιαννακόπουλος (55’ Τσαγιάννης), Τσιούλος, Παληγεώργος, Αποστολόπουλος (90+2’ Μπόγκος), Χρήστου (67’ Τσώνης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35