social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Κηφισιά

Αιγάλεω: Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Κηφισιά

 Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, Αιγάλεω – Κηφισιά που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», θα γίνει αποκλειστικά και μόνο την ημέρα του αγώνα από τα γκισέ του γηπέδου.
Την Τετάρτη τα εκδοτήρια θα ανοίξουν ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τις 10:00 έως τις 12:00, καθώς βάση των νέων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων η διάθεση των εισιτηρίων από το γήπεδο ΣΤΑΜΑΤΑ 3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ :
 Η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται αποκλειστικά σε ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ θεατές ή ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ το τελευταίο εξάμηνο και για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.
 Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως και δεκαεπτά (17) ετών προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.
 Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Θύρα 1-4 (ΜΑΚΡΗΣ) : 10 ευρώ
Θύρα 8 (VIP- ΘΗΒΩΝ) : 20 ευρώ
Θύρα 12: 5 ευρώ
Για την αγορά εισιτηρίων οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδείξουν:
-Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 ή Πιστοποιητικό νόσησης covid-19
- ΑΜΚΑ
- ΑΔΤ
Οι κάτοχοι εισιτηρίων οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης κλπ).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35