social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απάντησε το Αιγάλεω στις καταγγελίες της Κηφισιά και του ΠΣΑΠ

Απάντησε το Αιγάλεω στις καταγγελίες της Κηφισιά και του ΠΣΑΠ

 Αναφορικά με την ανακοίνωση -παρέμβαση του ΠΣΑΠΠ για το φερόμενο επεισόδιο στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα Αιγάλεω- Κηφισιά, η θέση μας ως ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 είναι η κάτωθι :


1. Αξιωματούχοι του αγώνα σύμφωνα με τον ΚΑΠ είναι ο διαιτητής και ο παρατηρητής καθώς και η δύναμη της Αστυνομίας που αποστέλλει η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής. Σε καμία έκθεση των ως άνω προσώπων δεν υπήρξε ουδεμία αναφορά στο δήθεν συμβάν με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς ή παρεμφερές συμβάν.
2. Οι λεκτικές μικροεντάσεις - κοκορομαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών είναι απολύτως σύνηθες φαινόμενο, πλην όμως απουσίαζαν παντελώς από τα αποδυτήρια του εν λόγω αγώνα.
3. Προκαλεί σε όλους και ειδικά σε εμάς, αλγεινή εντύπωση ότι ένα συνδικαλιστικό όργανο με θητεία και ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα όπως ο ΠΣΑΠΠ έστερξε με περισσή αβελτηρία και απειρία να καταγγείλει ένα ανύπαρκτο συμβάν που δεν προσεπιβεβαιώνεται από καμία έκθεση αξιωματούχου αγώνα ή αναφορά της Αστυνομίας. Θα συστήναμε στον ΠΣΑΠΠ λίγη σκέψη, έρευνα και συνολική θεώρηση του κάθε συμβάντος που τηλεφωνικά αφηγείται ένα μέλος του.
Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ιστορικά παρέχει άριστη φιλοξενία στις αντίπαλες ομάδες εντός και εκτός αποδυτηρίων και δεν διαπνέεται από αισθήματα βίας, τραμπουκισμών και προπηλακισμών.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, που μια και μόνο όψη έχει, αυτή που εκτέθηκε ανωτέρω.
31/12/2021
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931


Σχετικά άρθρα

Επισκοπή: Κόουτς της Κ19 ο Νίκος Καραδάκης

Γενναιόδωρο πριμ έταξε ο Παλτόγλου στους νέους της ΠΑΕ Αιγάλεω

Το μουσείο της Εθνικής στα Χανιά επισκέφθηκε ο Ιωνικός

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35