social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κονδύλης στον Αιολικό

Κονδύλης στον Αιολικό

Στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Αιολικός, προσθέτοντας βάθος αυτή τη φορά στη μεσοεπιθετική του γραμμή. Ο λόγος για τον Κώστα Κονδύλη, που στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν εντυπωσίασε με τη φανέλα του Παναρκαδικού στον 5ο Όμιλο (3η θέση), μετρώντας 8 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο 22χρονος παίζει στα άκρα και διαθέτει παραστάσεις πρωταθλητισμού, αφού πέρυσι πανηγυρίσε τον τίτλο με τη Ζάκυνθο, αγωνιζόμενος και στα μπαράζ ανόδου, έχοντας συνολικά 16 συμμετοχές. Έχει παίξει επίσης για μια τριετία στον Ηλυσιακό, με περισσότερα από 30 ματς.

Ο Αιολικός έφερε στη Μυτιλήνη έναν ταλαντούχο και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, με αγωνιστικά στοιχεία που ταιριάζουν στη γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να αυξάνεται κατά πολύ πλέον στις προπονήσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση: "Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Κονδύλη.

Ο 22χρονος (5/11/1999) ακραίος μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Παναρκαδικό, μετρώντας 8 συμμετοχές και 2 γκολ στον 5ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Πέρυσι πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τη Ζάκυνθο (Γ' 2020-21, 17 ματς), ενώ παλαιότερα φόρεσε για μια τριετία τη φανέλα του Ηλυσιακού (Γ' 2017-20, 32 ματς). Στο ξεκίνημα της καριέρας του αγωνίστηκε στις ομάδες νέων του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού.

Κώστα, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αιολικού!

Να έχεις μια υγιή σεζόν γεμάτη επιτυχίες."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35