social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Ανδρέου το Αιγάλεω

Ανακοίνωσε Ανδρέου το Αιγάλεω

 Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ανδρέου.


Ο Γιάννης Ανδρέου είναι 24 ετών (8/10/1997), έχει ύψος 1.90, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και διακρίνεται για την δυναμική του παρουσία στο γήπεδο, την καλή τεχνική του κατάρτιση και το αγωνιστικό του πάθος.
Προηγούμενη ομάδα του Γιάννη ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία συμμετείχε στον Βόρειο Όμιλο της Bettson Super League 2.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του City ο Γιάννης Ανδρέου τόνισε «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στο Αιγάλεω. Νιώθω περήφανος για αυτό και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Παλτόγλου, ειδικά τον κ. Άρη Παλτόγλου και τον προπονητή κ. Χαραλαμπίδη. Προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να βοηθήσω το Αιγάλεω να πετύχει τους στόχους του και μέσω αυτών να πετύχω και τους δικούς μου. Το Αιγάλεω είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ και να μείνω εδώ για χρόνια».
Ο Ανδρέου ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίκαια Λάρισας, ωστόσο γρήγορα μεταπήδησε στον Τύρναβο (2014-15) αγωνιζόμενος στην Β Εθνική. Πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις ο υψηλόσωμος αμυντικός προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, την φανέλα του οποίου, φόρεσε την διετία 2015-17.
Μετά τους «πράσινους» επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Λάρισας (2017-18) με τον οποίο αγωνίστηκε στην B Εθνική. Εν συνεχεία ο νεαρός αμυντικός πέρασε από ΠΑΟ Κουφαλίων και Ηρόδοτο (2018-19), Μακεδονικό (2019-20), ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Επισκοπή στη Football League γράφοντας 17 συμμετοχές και 1 γκολ.
Παράλληλα ο Γιάννης Ανδρέου έχει χρησθεί διεθνής καθώς έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο αγωνιζόμενος στην Εθνική των Κ17 και Κ18.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35