social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Αιγάλεω: Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η ΠΑΕ Αιγάλεω 

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ενημερώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, Αιγάλεω – Καραϊσκάκης Άρτας που θα διεξαχθεί την Κυριακής 16 Ιανουαρίου στις 14:45 στο Δημοτικό γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», θα γίνει αποκλειστικά και μόνο την ημέρα του αγώνα.
Την Κυριακή τα εκδοτήρια θα ανοίξουν ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τις 10:00 έως τις 11:45, καθώς βάση των νέων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων η διάθεση των εισιτηρίων από το γήπεδο ΣΤΑΜΑΤΑ 3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ :
🔵 Η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται αποκλειστικά σε ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ θεατές ή ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ το τελευταίο εξάμηνο και για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.
🔵 Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως και δεκαεπτά (17) ετών προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.
🔵 Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
👉Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Θύρα 1-4 (ΜΑΚΡΗΣ) : 10 ευρώ
Θύρα 8 (VIP- ΘΗΒΩΝ) : 20 ευρώ
Θύρα 12: 5 ευρώ
🔵Για την αγορά εισιτηρίων οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδείξουν:
-Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 ή Πιστοποιητικό νόσησης covid-19
- ΑΜΚΑ
- ΑΔΤ
👉Οι κάτοχοι εισιτηρίων οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης κλπ).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35