social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαραλαμπίδης: Νίκη για να ξεκινήσουμε καλά το 2022

Χαραλαμπίδης: Νίκη για να ξεκινήσουμε καλά το 2022

Πανέτοιμο για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας είναι το Αιγάλεω που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το πρωί του Σαββάτου στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» με τον τεχνικό της ομάδας μας, Απόστολο Χαραλαμπίδη, να δηλώνει αισιόδοξος για το πρώτο παιχνίδι του 2022. 

 

 

Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με χαμόγελα, αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα, με τους «κυανόλευκους» να βγάζουν το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα και απρόοπτα. Κάτι που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Απόστολο Χαραλαμπίδη ο οποίος έδωσε βάρος στην τακτική και στις στατικές φάσεις. 

 

Η αποστολή της ομάδας για Καραϊσκάκη θα ανακοινωθεί αύριο στο γήπεδο λίγες ώρες πριν τον αγώνα.    

 

Αναφορικά για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε «Μετά το ματς με την Κηφισιά είχαμε το θέμα με τον κορονοϊο, ωστόσο επιστρέψαμε στις ομαδικές προπονήσεις από Δευτέρα και βλέπω ότι η ομάδα είναι αρκετά καλά. Σίγουρα υπάρχει ένα ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστούμε μετά από τόσο καιρό. Έχουμε όμως πίστη στην ομάδα και την δουλειά μας και θεωρώ πως θα είμαστε καλά στο παιχνίδι. Σίγουρα είναι ένας δύσκολος αγώνας που θέλει πολύ προσοχή. Πάντα τα παιχνίδια μετά από μεγάλες διακοπές και προβλήματα είναι πάρα πολύ επικίνδυνα, αλλά πιστεύω πως και με την βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε καλά και το 2022. 

 

Σχολιάζοντας την αναγκαστική διακοπή λόγω κορονοϊού και κατά πόσο αυτή μπορεί να επηρεάσει την ομάδα, ο τεχνικός του City υπογράμμισε «Αυτό είναι και το δικό μας ερωτηματικό. Το πως θα παρουσιαστούμε μετά τα όσα περάσαμε. Το καλό είναι ότι στην προπόνηση τα παιδιά δείξανε καλό πρόσωπο. Περιμένω να μας έχει επηρεάσει κάπως όλο αυτό το θέμα, αλλά όπως είπα και νωρίτερα έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και τον τρόπο που δουλεύουμε και γρήγορα θα βρούμε ξανά τον ρυθμό μας. Έχουμε βάθος πάγκου και ελπίζω τα παιδιά να επηρεαστούν όσο το δυνατόν λιγότερο από όλη αυτή την κατάσταση. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να φθάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Καραϊσκάκη και με τους φιλάθλους μας που είναι σταθερά ο 12ος παίκτης μας θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».

#ΠΑΕ_ΑΙΓΑΛΕΩ_1931 #EgaleoFC #City #Betsson_superleague2


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35