social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Κηφισιά στο Ρέθυμνο

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Κηφισιά στο Ρέθυμνο

Η Κηφισιά δεν τα κατάφερε στην Κρήτη, στο πρώτο παιχνίδι της για το 2022, καθώς ηττήθηκε από την Επισκοπή (1-0), σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2. Ο Δημήτρης Πολυχρόνης ήταν ο παίκτης που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα, με σουτ έξω από την περιοχή στο 50ό λεπτό της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, με αμφότερες τις ομάδες να απειλούν και να φτάνουν κοντά στο γκολ. Δίχως αποτέλεσμα όμως. Η Επισκοπή ήταν αυτή που πρώτη άγγιξε το προβάδισμα, αλλά ο Τσαβός δεν βρήκε την μπάλα από τη μικρή περιοχή στο 3′ της αναμέτρησης. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Κηφισιάς να χάσει μεγάλη ευκαιρία. Διπλή μάλιστα, αφού πρώτα ο Φερέιρα (έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Τσαβός) κι εν συνεχεία ο Κουιρουκίδης (απέκρουσε ο Καλογεράκης) δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Εμπόι σε δύο περιπτώσεις μέχρι την ανάπαυλα έκανε αισθητή την παρουσία του, όπως κι ο Φερέιρα στο 15′ και το 44′ της αναμέτρησης. Η ουσία βέβαια ήταν πως οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια δίχως τέρματα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Επισκοπή πέτυχε το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα. Ο Πολυχρόνης έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Η Κηφισιά αύξησε σημαντικά την πίεσή της έκτοτε, πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης. Οι παίκτες του Νίκου Κούστα δεν εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή που είχαν, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται το γεγονός πως η άμυνα της Κηφισιάς είχε ανέβει αρκετά στα τελευταία λεπτά, χάνοντας δύο ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ. Σε αμφότερες περιπτώσεις όμως (στο 82′ και το 84′) ο Αναγνωστόπουλος δήλωσε “παρών”.

Το μείζον βέβαια είναι πως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με την Κηφισιά να γνωρίζει την ήττα (1-0) για την 14η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Εμπόι, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Τσάβος (64′ Σταθόπουλος), Νοικοκυράκης, Νταρζίσιο (90′ Πέτρου).
ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Παυλάκης (75′ Να), Μκρτσιάν, Σωτηράκος (65′ Γκότοβος), Ντοριβάλ, Παπασάββας, Κουιρουκίδης, Τεττέι (46′ Αγγελόπουλος), Καραγκούνης (65′ Γιαννιτσάνης), Φερέιρα (46′ Καλλέργης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35