social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κούστας: «Τυχερός που δούλεψα στην Κηφισιά»

Κούστας: «Τυχερός που δούλεψα στην Κηφισιά»

Μέσω ενός σχολίου στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο απερχόμενος κόουτς της Κηφισιάς, Νίκος Κούστας, έκανε τη δική του αναφορά για την αποχώρηση του από την ομάδα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά

 Η ομάδα της Κηφισιάς θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση μέσα μου και ο λόγος είναι πως μαζί συνδυάσαμε τα πρώτα μας επαγγελματικά βήματα. Αξέχαστες στιγμές η άνοδος από τη Γ’ Εθνική, η πρόκριση στο Κύπελλο επί του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης, οι δύο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ και φυσικά το πρώτο ιστορικό ματς σε επαγγελματική κατηγορία τόσο για την ομάδα όσο και για εμένα, απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Στάθηκα τυχερός αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια να έχω τις καταλληλότερες συνθήκες, που αναζητά κάθε προπονητής, και να μπορέσουμε να εργαστούμε με το επιτελείο μου με όλες τις παροχές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Πρίτσα και τον Αντιπρόεδρο, κ. Γαντζούλα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, τους κ. Μυλώνη και κ. Κοτσόλη για την άψογη συνεργασία που είχαμε και φυσικά όλους τους παίχτες που εργαστήκαμε μαζί για το καλύτερο της ομάδας!
Εύχομαι η Κηφισιά να πετύχει όλους τους στόχους και οι άνθρωποί της να τη δουν εκεί που ονειρεύονται!
Κούστας Νίκος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35