social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η αποστολή του Αιγάλεω με ΑΕΚ Β

Η αποστολή του Αιγάλεω με ΑΕΚ Β

Με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά του αποτελέσματα το Αιγάλεω ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία ενόψει του εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2 κόντρα στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/01) στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης”.

 

Η τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” κυμάνθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να επικεντρώνει την προσοχή του στην τακτική, με το πρόγραμμα μετά την προθέρμανση να περιλαμβάνει τελειώματα φάσεων και ασκήσεις κατοχής μπάλας.
Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο τεχνικός της ομάδας μας δεν υπολογίζει, τόσο τον Κώστα Τσίτσαρη που τραυματίστηκε ελαφρά στο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης, όσο και τον Αργύρη Μπρέμπο ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην σημερινή προπόνηση.
Μετά το τέλος της προπόνηση ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ανακοίνωσε την “κυανόλευκη” 20μελή αποστολή στην οποία βρίσκονται οι : Σικαλιάς, Φυλακτός, Αναστασίου, Παναγιώτου, Παπανικόλας, Βλάχος, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλύβας, Ανδρέου, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Καθάριος, Καββαδίας, Δακτυλίδης, Σταματάκης, Χοτζάλλι, Αρναρέλλης, Βουκελάτος, Τσιλιγκίρης και Τριμμάτης.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35