social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά: Αφιερωμένη η νίκη επί της Ζακύνθου στον Πάνο Πρίτσα

Κηφισιά: Αφιερωμένη η νίκη επί της Ζακύνθου στον Πάνο Πρίτσα

 Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας της Ζακύνθου (3-0) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Ο Ανδρέας Τεττέι άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε (63′, 77′), ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντοριβάλ από την άσπρη βούλα (93′), εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Νίκος Γιαννιτσάνης.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες και το επιτελείο της Κηφισιάς αφιέρωσαν τη νίκη στον Πάνο Πρίτσα, ο οποίος απουσίασε από τα τελευταία παιχνίδια λόγω προβλήματος υγείας.

 

Ο αγώνας

Η Κηφισιά προσπάθησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά να ασκήσει πίεση στην αντίπαλη άμυνα, με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Ούτε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ (στο 7′) ούτε το δυνατό σουτ του Καραγκούνη (στο 16′) όμως κατέληξαν στον στόχο.

Στο 21′ της αναμέτρησης, ο Καλλέργης, που ήταν ιδιαίτερος απειλητικός από τα αριστερά, έφτασε εντός της περιοχής με ατομική ενέργεια, το πλασέ που επιχείρησε από δύσκολη γωνία όμως, κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Στα λεπτά που ακολούθησαν, η Ζάκυνθος προσπάθησε να προβληματίσει τον Αναγνωστόπουλο, αλλά οι προσπάθειες των Κοναγκάγια και Κιμέλι κατέληξαν άουτ.

Στο 29′ ο Τετέι με τον Φερέιρα συνεργάστηκαν όμορφα από τα δεξιά, με το πλασέ του δεύτερου να μην είναι όμως το καλύτερο δυνατό. Οκτώ λεπτά αργότερα (37′) καταγράφηκε η πρώτη μεγάλη απειλή για την εστία της Κηφισιάς, όταν ο Κιμέλι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Αναγνωστόπουλο να είναι σε καλή θέση και να μπλοκάρει. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκε στην Κηφισιά, με τον Πατσιογιώργο να αποκρούει με εντυπωσιακό τρόπο την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας δεν κατάφερε να είναι εξ αρχής εξίσου απειλητική. Χρειάστηκε να περάσει ένα τέταρτο έως ότου πατήσει την περιοχή της Ζακύνθου με αξιώσεις, με τον Τεττέι. Μετά το 60′ όμως, όλα άλλαξαν.

Οι παίκτες της Κηφισιάς ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, με τον Τεττέι να λύνει τον γόρδιο δεσμό της άμυνας των νησιωτών. Συγκεκριμένα, στο 63ο λεπτό, ο Καραγκούνης έκανε υποδειγματική σέντρα από τα αριστερά κι ο Τεττέι κέρδισε στον αέρα τους αμυντικούς της Ζακύνθου, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Πατσογιώργος βγήκε νικητής στην προσωπική μονομαχία με τον Τεττέι, σε τετ α τετ. Στο 77′ όμως, η ιστορία γράφτηκε διαφορετικά. Ο Τεττέι πίεσε τους αντίπαλους αμυντικούς, έκλεψε την μπάλα και εκτέλεσε σωστά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι με ωραίο πλασέ.

Τα δύο γκολ μέσα σε περίπου ένα τέταρτο έλυσαν τα πόδια των παικτών της Κηφισιάς, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να κυνηγούν ακόμη ένα, με τον Κουιρουκίδη (78′) και τον Παυλάκη (83′) να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη περιοχή. Από την πλευρά της, η Ζάκυνθος απείλησε την εστία του Αναγνωστόπουλου στο 80′ (με τον Κιμέλι) και στο 84′ (με τον Σαούλ), σε αμφότερες περιπτώσεις όμως, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας αντέδρασε υποδειγματικά.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τρίτο -και τελευταίο- λεπτό των καθυστερήσεων, από τα πόδια του Ντοριβάλ. Ο μέσος της Κηφισιάς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννιτσάνης, διαμορφώνοντας το 3-0.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (88′ Σμπώκος), Σωτηράκος, Μκρτσιάν, Να, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (46′ Παπασάββας), Καραγκούνης (79′ Παυλάκης), Φερέιρα (60′ Κουιρουκίδης), Τεττέι, Καλλέργης (79′ Γιαννιτσάνης).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πατσογιώργος, Κολευρής, Οντόνε, Αργκούς, Μιγκέλ, Καλλιβωκάς, Ντάσης (82′ Σούρμπης), Λαμπόγλου (90′ Κάρδαρης), Κιμέλι, Κοναγκάγια (82′ Σαούλ), Μπαζάν (73′ Κάρλος Εντουάρντο).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35