social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαραλαμπίδης «Στόχος του Αιγάλεω σε κάθε αγώνα η νίκη»

Χαραλαμπίδης «Στόχος του Αιγάλεω σε κάθε αγώνα η νίκη»

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Αιγάλεω για το αυριανό εκτός έδρας αγώνα της Betsson Super League 2 με αντίπαλο τον Εργοτέλη (23/01/2022, 14:45).

 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τακτική στις στατικές φάσεις. Στα ευχάριστα για τον τεχνικό της ομάδας μας είναι η επιστροφή του Κώστα Τσίτσαρη ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει ως ενθύμιο από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης.
Αντίθετα εκτός παρέμειναν οι εδώ και καιρό τραυματίες Σκεντεράϊ, Μπαρμπαρούσης, καθώς και οι Μπρέμπος, Βουκελάτος και Καββαδίας που τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ Β και αναμένονται τα αποτελέσματα τις μαγνητικής.
Ο Απόστολο Χαραλαμπίδης αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη δήλωσε «Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα, που παίζει καλό ποδόσφαιρο και προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου. Εμείς παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου αφού αν εμείς είμαστε καλά δεν έχουμε πρόβλημα με καμία ομάδα. Σε όλα τα παιχνίδια μας στόχος είναι η νίκη. Έτσι και τώρα. Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35