social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλτόγλου: «Αναβολή στο Αιγάλεω-Καλαμάτα»

Παλτόγλου: «Αναβολή στο Αιγάλεω-Καλαμάτα»

 Την αναβολή του αγώνα της 12ης αγωνιστικής του Αιγάλεω με την Καλαμάτα προανήγγειλε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Άρης Παλτόγλου με δηλώσεις του στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Ο Κόσμος των Σπορ».


Η παρουσία μέσω Skype του διοικητικού ηγέτη του City στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 έβγαλε «είδηση» καθώς αποκάλυψε πως η διοργανώτρια αρχή της SL2 παρά την αρχική της άρνηση πριν λίγα λεπτά έκανε αποδεκτό το κοινό αίτημα του Αιγάλεω και της Καλαμάτας και ανέβαλε τον προγραμματισμένο για αύριο αγώνα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αττική.
Μια απόφαση που ουσιαστικά πάρθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που ανακοίνωσε την αναβολή όλων των αγώνων για σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη σε περιοχές της χώρας που έχει επιβληθεί Αργία (Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Δωδεκάνησα, Κρήτη, Κυκλάδες, Σποράδες).
Αναλυτικά ο Άρης Παλτόγλου τόνισε «Το γήπεδο είναι σε κακή κατάσταση και πριν από λίγο μας ήρθε ενημέρωση από την Λίγκα ότι δεν θα γίνει το δικό μας παιχνίδι και τα παιχνίδια εντός Αττικής. Μόλις πριν λίγο μας ήρθε η ενημέρωση. Δεν είναι ευχάριστη είδηση, αλλά προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών και των αποστολών. Είχαμε κάνει από το πρωί αίτημα μαζί με την φίλη ΠΑΕ Καλαμάτα να μην γίνει το παιχνίδι γιατί ο αγωνιστικός χώρος είναι επιβαρυμένος από το χιόνι. Το πρωί το γήπεδο ήταν άσπρο. Φοβηθήκαμε και την μετακίνηση της Καλαμάτας και ευτυχώς έγινε αυτό που έγινε. Θα παίξουμε κάποια άλλη στιγμή πρώτα ο Θεός»
Από εκεί και μετά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας αναφερόμενος στο πρωτάθλημα και την μέχρι τώρα πορεία του Αιγάλεω δήλωσε «Μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από το προπονητικό τιμ. Τον κύριο Χαραλαμπίδη, τον κύριο Αλεξόπουλο, τον κύριο Μπαϊράμη, τον κύριο Διάλλα και τον κύριο Διαμάντη. Όλοι έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Έχουμε από τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας. Η ομάδα μας ιστορικά είναι για να διεκδικεί άνοδο, αλλά το καλοκαίρι είχαμε μια ατυχία με την αδειοδότηση και εχουμε πάρει παίκτες μικρούς σε ηλικία. Έχουμε κάνει μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και όσο πιο ψηλά φθάσουμε. Έχει γίνει πολύ καλή επιλογή ποδοσφαιριστών και φοβερή δουλειά από τους προπονητές».
Αναφορικά με το πλάνο της ομάδας μακροπρόθεσμα ο Άρης Παλτόγλου ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας «Η Α Εθνική».
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν φέτος το Αιγάλεω προλαβαίνει την άνοδο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ υπογράμμισε «Φέτος δεν νομίζω. Θα προσπαθήσουμε όμως. Θα παλεψουμε όλα τα παιχνίδια μας και όπου πάμε».
Τέλος περιγράφοντας το πρωτάθλημα ο Άρηε Παλτόγλου τόνισε «Το πρωτάθλημα οικονομικά είναι πολύ δύσκολο. Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Καλή η αναδιάρθρωση που έκανε ο κύριος Αυγενάκης αλλά τα έσοδα που έχουμε είναι πενιχρά. Περιμέναμε κάτι καλύτερο στα έσοδα γιατί όλες οι ομάδες που συμμετέχουμε βάλαμε εγγυτικές, βάλαμε μετοχικά κεφάλαια. Έφυγαν εκεί πολλά λεφτά και περιμέναμε κάποια αντίστοιχα έσοδα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν έρθει. Δεν έχουμε δει τίποτα. Περιμένουμε στην πορεία για να μπορέσουν να σταθούν οι ομάδες».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35