social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαραλαμπίδης :«Σοβαρότητα σε όλο το ματς»

Χαραλαμπίδης :«Σοβαρότητα σε όλο το ματς»

 Με την πρωινή προπόνηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγάλεω ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (29/01) με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα κύλησε χωρίς απρόοπτα, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να βλέπει με ικανοποίηση τους παίκτες του να βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και να αισιοδοξεί για την επιστροφή της ομάδας στα θετικά αποτελέσματα.
Το σημερινό πρόγραμμα των «κυανόλευκων» περιλάμβανε προθέρμανση, passing game και τακτική με έμφαση στα τελειώματα των φάσεων και τις στατικές μπάλες.
Χαραλαμπίδη : «Νίκη με την βοήθεια του κόσμου μας»
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αναφερόμενος στον αγώνα του Σαββάτου τόνισε «Όπως έχουμε δει τα παιχνίδια είναι όλα δύσκολα. Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Αστέρας Βλαχιώτης είναι μια επικίνδυνη ομάδα, αλλά πιστεύω ότι το παιχνίδι το καθορίζουμε εμείς με την δική μας απόδοσή. Με την βοήθεια του κόσμου μας που αποτελεί τον 12ο παίκτη μας πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη και θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».
Για τον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους εδώ και καιρό τραυματίες Σκεντεράι, Μπαρμπαρούση, τους Μπρέμπο-Καββαδία που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, τον Γεράσιμο Παπαγγελή (πρόβλημα σε κοιλιακούς) και τον Κώστα Τσίτσαρη ο οποίος αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις σε προηγούμενο τραυματισμό του και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.
Παράλληλα από την αναμέτρηση του Σαββάτου θα απουσιάσει και ο Aντώνης Αναστασίου που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη.
Στον αντίποδα επιστρέφει ο Γεράσιμος Βουκελάτος ο οποίος συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις και βρίσκεται εκ νέου στα πλάνα του προπονητή μας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35