social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: Πρόκληση ο ορισμός Κατσικογιάννη

Αιγάλεω: Πρόκληση ο ορισμός Κατσικογιάννη

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε το Αιγάλεω

Με αφορμή τον ορισμό του κ. Κατσικογιάννη στον εξ αναβολής αγώνα της 12ης αγωνιστικής με την φίλη ΠΑΕ Καλαμάτα, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αντιλαμβανόμαστε την εμμονή της ΚΕΔ να ορίσει για 3η συνεχόμενη φορά τον παραπάνω διαιτητή -που όλως τυχαίως- ήταν ο ίδιος και στις δύο προηγούμενες που είχαν αναβληθεί λόγω Covid-19 και κακοκαιρίας.
Αυτό από μόνο του αποτελεί πρόκληση και για αυτό θέτουμε τους πάντες προ των ευθυνών τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε αναφερθεί ποτέ σε θέματα διαιτησίας μιας και το μόνο που ζητάμε και θέλουμε είναι το 50-50. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Η ΚΕΔ με τις μέχρι τώρα επιλογές της προκαλεί σε όλους μας πολλά ερωτηματικά. Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει το πως από τη μία βλέπουμε αγώνες όπως Κηφισιά- Ηρόδοτος ή Εργοτέλης – Αιγάλεω να ορίζονται διαιτητές από Αθήνα και Κρήτη αντίστοιχα και από την άλλη σε εμάς να επιλέγονται διαιτητές από τα 4 σημεία του ορίζοντα;
Υπάρχουν άραγε δύο μέτρα και δύο σταθμά; Εκτός αν γνωρίζει κάτι παραπάνω η ΚΕΔ και δεν μας το έχει πει.
ΥΓ. Την διαιτησία και τα «σφυρίγματα» του κ. Κατσικογιάννη για όσους ενθυμούνται καλά, τα πληρώσαμε «ακριβά» πριν μερικά χρόνια με την Προοδευτική στα μπαράζ ανόδου προς την Γ Εθνική. Ευχόμαστε η τότε παρουσία του να ήταν απλά μια κακιά στιγμή και την Τετάρτη να σταθεί επάξια στον αγώνα με την Καλαμάτα.

Σχετικά άρθρα

Έτοιμη η Καλαμάτα για τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Γράφας: «Τα παιδιά δείχνουν όρεξη και φτάνουμε στα επιθυμητά επίπεδα»

Δύσκολες αποστολές για Καλλιθέα και Αιγάλεω

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35