social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τακτική Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή εκλογών στις 9 Μαΐου 2022

Τακτική Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή εκλογών στις 9 Μαΐου 2022

 Στις 9 Μαΐου 2022 και ώρα 13:00, στο ξενοδοχείο Crown Plaza Athens-City Center (Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα/αίθουσα Ballroom EF), θα λάβει χώρα η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (ΤΓΣ) των μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ποδοσφαιριστών μελών ΠΣΑΠΠ (ΠΣΑΠΠ – ΤΑΠ).

Κατά την ανωτέρω ΤΓΣ θα διεξαχθούν, μεταξύ άλλων, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, για την τετραετία 2022-2026.

Όσοι από τα τακτικά μέλη του ΠΣΑΠΠ επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην επίσημη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Συνδέσμου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), μέχρι και την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και ώρα 23:59.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όσα μέλη έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους, μέχρι και την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες και αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, αλλά και ψήφου στην εκλογική διαδικασία, έχουν όσα μέλη έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους μέχρι και την ημέρα έναρξης της ΤΓΣ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Συνδέσμου και στα τηλέφωνα 210 8210693 ή 210 8239179.


Σχετικά άρθρα

Έρχεται το ντοκιμαντέρ «ΧΑΟΣ» (vid)

ΠΣΑΠ προς κυβέρνηση: Βαθιά επικίνδυνη, παρανοϊκή και ανίκανη η πολιτική σας για τον αθλητισμό

ΠΣΑΠ: Τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους του ΜέΡΑ25

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35