social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά: Φιλικό με την Κ20

Κηφισιά: Φιλικό με την Κ20

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ20 του συλλόγου έδωσε η Κηφισιά, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να χρησιμοποιεί όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Το τελικό αποτέλεσμα (νίκη με 2-0) μικρή σημασία έχει, δεδομένου πως το μείζον ήταν η διατήρηση του αγωνιστικού ρυθμού και η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, εν όψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών της Betsson Super League 2 απέναντι σε ΑΕΚ Β’ (εκτός) και Καλαμάτα (εντός).

Στα θετικά εντάσσεται κι η εικόνα της Κ20, αφού η ομάδα του Θωμά Μαυρουδή παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει της δικής της τελικής ευθείας στο πρωτάθλημα.

Τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν ο Μιχάλης Κουιρουκίδης (από ασίστ του Φελίπε Σόουζα Φερέιρα) και ο Ανδρέας Τεττέι (από ασίστ του Πάνου Πρίτσα)

Οι ενδεκάδες της Κηφισιάς:

Α’ Μέρος: Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Παυλάκης, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Ντοριβάλ, Παλασέφσκι, Βαζ, Καραγκούνης, Φερέιρα, Κουιρουκίδης.

Β’ Μέρος: Αντωνόπουλος, Μουστάκης, Τόλιος, Μκρτσιάν, Γκότοβος, Οικονομίδης, Παπασάββας, Πρίτσας, Καλλέργης, Ρεντζής, Τεττέι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35