social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: Χωρίς τρεις στην Σπάρτη

Αιγάλεω: Χωρίς τρεις στην Σπάρτη

Μετά το ρεπό του Πάσχα, οι «κυανόλευκοι» του Αιγάλεω εέστρεψαν από τη Δευτέρα στις προπονήσεις και σήμερα (26/4) το μεσημέρι ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους για το τελευταίο εκτός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη (27/4).

Η προπόνηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» κύλησε ομαλά και χωρίς απρόοπτα, με τους παίκτες να επιστρέφουν ορεξάτοι και να δηλώνουν έτοιμοι να ολοκληρώσουν με θετικά αποτελέσματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ρόντο, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι κατοχής. Στον αγώνα της Τετάρτης ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν θα έχει στη διάθεση του λόγω καρτών τον Μιχάλη Παπανικόλα, τον Νίκο Καθάριο λόγω τραυματισμού και τον εμπύρετο Κώστα Παναγιώτου.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν το απόγευμα προς την Σπάρτη. Στην «κυανόλευκη» αποστολή του αυριανού αγώνα βρίσκονται οι : Σικαλιάς, Φυλακτός, Αναστασίου, Ανδρέου, Βλάχος, Καλύβας, Ντρενογιάννης, Παπουτσογιαννόπουλος, Δακτυλίδης, Δημητριάδης, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Σταματάκης, Αρναρέλλης, Καββαδίας, Μπαρμπαρούσης, Παυλής, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης και Χοτζάλλι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35