social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλή εμφάνιση για την Κηφισιά στο Σεραφείδειο και 2-2 με την ΑΕΚ Β'

Καλή εμφάνιση για την Κηφισιά στο Σεραφείδειο και 2-2 με την ΑΕΚ Β'

Η Κηφισιά αναδείχθηκε ισόπαλη με την ΑΕΚ Β’ (2-2) για την 33η αγωνιστική της Betsson Super League 2, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο “Σεραφείδειο”. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές στην αναμέτρηση με τον Τζούντα Γκαρσία (10′) και τον Χρήστο Γιούση (64′, πεν.), αλλά σε αμφότερες περιπτώσεις οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερούπολου είχαν την απάντηση, με τον Ανδρέα Τεττέι (33′) και τον Αντώνη Παπασάββα (68′) να βρίσκουν δίχτυα.

Ο αγώνας

Η ΑΕΚ Β’ ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Ο Μιτάι έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι κι ο Γκαρσία με πλασέ άνοιξε το σκορ. Η αντίδραση της Κηφισιάς ήταν άμεση, αφού απείλησε στο 16′ με τον Καλλέργη (σουτ μέσα από την περιοχή). Η ισοφάριση δεν άργησε πολύ για να έρθει, από τα πόδια του Τεττέι, ο οποίος πλάσαρε στο 32ο λεπτό για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Μέχρι την ανάπαυλα, η ΑΕΚ Β’ είχε ένα δοκάρι με τον Μπάμπη (45′) αλλά και ακόμη δύο καλές στιγμές με τον Γιούση (45′) και τον Ιατρούδη (45+1′), τους οποίους όμως σταμάτησε με εξαιρετικό τρόπο ο Αντωνόπουλος.

Οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να σκοράρουν γρήγορα με την έναρξη του δεύτερου μέρους, όπως κι έγινε. Το δυνατό σουτ του Μιτάι (55′) κι εκείνο του Γιούση (62′) δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Αντωνόπουλο, στο 64ο λεπτό όμως η ΑΕΚ Β’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Γιούσης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, με τη χαρά των γηπεδούχων να μην κρατά πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα (68′) ο Παπασάββας βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία και να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με ισοπαλία (2-2).

ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Κάτσικας, Κορνέζος (35′ Αρβανίτης λ.τ., 51′ Μπούσης), Λάτσι, Μιτάι, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Γιούσης, Γκαρσία (82′ Γεωργέας), Ιατρούδης (82′ Κοσίδης), Παρράς (82′ Κορομηλάς).
Κηφισιά: Αντωνόπουλος, Σμπώκος (64′ Τόλιος), Αρτυματάς, Σωτηράκος, Παλασέφσκι (72′ Ντοριβάλ), Παπασάββας, Παυλάκης, Ρέντζης (46′ Βαζ), Πρίτσας (83′ Φερνάντεζ), Τετέι, Καλλέργης (64′ Καραγκούνης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35