social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από τη Ρόδο η Κηφισιά Κ20

Πέρασε από τη Ρόδο η Κηφισιά Κ20

Η Κ20 της Κηφισιάς συνδύασε το καλό ποδόσφαιρο με την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Ρόδο το Σάββατο 30 Απριλίου, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2. Οι παίκτες του Θωμά Μαυρουδή πίεσαν από την αρχή της αναμέτρησης και σκόραραν τρεις φορές στο β’ μέρος, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη (3-0) επί της Ρόδου.

Παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους και την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημοσθενιάδη στο 46ο λεπτό (από χέρι αντιπάλου), η Κηφισιά δεν έχασε την υπομονή και την προσήλωσή της. Γι αυτό κιόλας δικαιώθηκε στο 67ο λεπτό, όταν ο Μιχόπουλος πήρε την ασίστ του Δημοσθενιάδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο 80′ της αναμέτρησης, ο Κουτσουπιάς έκανε δύο τα τέρματα της Κηφισιάς (μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Καπάι) και στο 85′ ο Δημοσθενιάδης έγραψε τον επίλογο με ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μαυρουδής): Δασκαλάκης, Τσουχλαράκης (64′ Καπάι), Αποστόλου, Μαρκάκης (77′ Αλεβιζάκης), Μπάκος, Κωνσταντακόπουλος, Φλώκος (84′ Ντόκο), Μιχόπουλος, Δήμος (77′ Κουτσουπιάς), Δημοσθενιάδης, Γαντζούλας (64′ Καπαματζιάν).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35