social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά: Ευχαριστεί το Δήμο Καισαριανής για την παραχώρηση του «Κρητικόπουλος»

Κηφισιά: Ευχαριστεί το Δήμο Καισαριανής για την παραχώρηση του «Κρητικόπουλος»

 Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον Δήμαρχο Καισαριανής, κ. Χρήστο Βοσκόπουλο, όπως επίσης όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την αγαστή συνεργασία που υπήρξε σε όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Δεδομένων των βελτιωτικών έργων που γίνονται στη φυσική της έδρα, το Δημοτικό Στάδιο “Ιωάννης Ζηρίνης” της Κηφισιάς, η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής για όλους τους εντός έδρας αγώνες της.

Η υποδοχή που της επιφύλαξαν οι τοπικοί φορείς, οι ομάδες και οι κάτοικοι της πόλης, ήταν εξαιρετική. Η άψογη επικοινωνία και η συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές βοήθησε προκειμένου όλα να λειτουργήσουν ιδανικά έτσι ώστε άπαντες στην ΠΑΕ Κηφισιά να νιώσουν σαν στο σπίτι τους και να εργάζονται απρόσκοπτα για το καλό της ομάδας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά απέκτησε ένα δεύτερο “σπίτι” στη διάρκεια της φετινής σεζόν, γεγονός που τη βοήθησε να πετύχει τους στόχους που είχε θέσει για την παρθενική συμμετοχή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35