social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά: Προφορική συμφωνία με Πετράκη

Κηφισιά: Προφορική συμφωνία με Πετράκη

Η Κηφισιά έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας σεζόν με το θέμα του προπονητή να αποτελεί βασική προτεραιότητα για το σύλλογο των βορείων προαστίων.

Ο στόχος αποτελεί να αποκτηθεί ένας τεχνικός που θα έχει την τεχνογνωσία ώστε να οδηγήσει τους κυανόλευκους σε μια ανταγωνιστική πορεία και το soccerlive.gr σας παρουσιάζει το πρόσωπο που αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση του συλλόγου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και ημέρες, ο Γιώργος Πετράκης βρίσκονταν ψηλά στη λίστα της διοίκησης ώστε να αποτελέσει τον... καπετάνιο μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Έτσι και συνέβη, αφού ο Κρητικός προπονητής τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Χρήστου Πρίτσα και αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου. 

Ο 34χρονος τεχνικός έδειξε καλά δείγματα γραφής σε Ηρόδοτο και Ερμή Ζωνιανών και είναι έτοιμος για το επόμενο μεγαλύτερο βήμα της προπονητικής του καριέρας. Ο Γιώργος Πετράκης εργάστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια στο Λουξεμβούργο και την Ζενες Ες και στην συνέχεια στην Κύπρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας και πλέον η επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κηφισιάς που την επόμενη σεζόν βάζει πλώρη για να διεκδικήσει μια από τις θέσεις που θα οδηγήσουν στην μεγάλη κατηγορία.

Ως ποδοσφαιριστής συμμετείχε σε εθνικές κατηγορίες με Αστέρα Ρεθύμνου, Χερσόνησο, ΠΟΑ και Ηρόδοτο, ενώ έπαιξε ακόμα σε Πατούχα και Αλμυρό, στον οποίο εν τέλει κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 25 ετών για να αφοσιωθεί στην προπονητική και να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του Γιάννη Πετράκη.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35