social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρομερό Αιγάλεω (Κ20) συνέτριψε τη Νίκη Βόλου και πάει τελικό!

Τρομερό Αιγάλεω (Κ20) συνέτριψε τη Νίκη Βόλου και πάει τελικό!

Πανίσχυρο το Κ20 του Αιγάλεω συνέτριψε το αντίστοιχο τμήμα της Νίκη Βόλου και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά.

Το Αιγάλεω ήταν ανώτερο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα δείχνοντας τη δουλειά που έχει γίνει από τον Σταύρο Μπαϊράμη. Σε μία από αυτές, το Σίτι ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Στο 17′, συγκεκριμένα, μία σέντρα-σουτ από τα αριστερά από τον Βασίλη Ραυτόπουλο, αιφνιδίασε την αμυντική γραμμή της ομάδας, πέρασε απ’ όλους και ο Σαρρής, με προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, το συγκρότημα του Σταύρου Μπαϊράμη έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν, στο 47′, το δυνατό σουτ του Τσακλανού, εκτός περιοχής, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αλντερβίσι. Στο 57′ ήρθε, τελικά, το δεύτερο γκολ του Αιγάλεω με την υπεροχή του να μετουσιώνεται. Ο Ζούτας επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Σαρρή να χρίζεται σκόρερ, με κεφαλιά, για το 2-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Νίκη έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία για γκολ, με τον Τζιανή να εκτελεί το κόρνερ από τα αριστερά και τον Τσατσελάρι να πιάνει μία κεφαλιά, από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση κι αμαρκάριστος, στέλνοντας, όμως, την μπάλα άουτ. Η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή, σε εκείνο το χρονικό σημείο, “πολιόρκησε”, για λίγα λεπτά, την περιοχή του Χριστοδουλίδη και, στο 62′, σε μία υποδειγματική αντεπίθεση, το Αιγάλεω έκανε τρία τα τέρματά του. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ της ομάδας της Νίκης, το Αιγάλεω κατάφερε, στην επιθετική του μετάβαση, να βγάλει τέσσερις παίκτες “στην κόντρα”, απέναντι σε έναν αμυντικό της Νίκης. Ο Βασίλης Ραυτόπουλος, με ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή κι εκτέλεσε άψογα, με πλασέ, τον Αλντερβίσι, για το 3-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η Νίκη, στη συνέχεια, κατέρρευσε ψυχολογικά, προσπαθούσε ανορθόδοξα να προσεγγίσει την αντίπαλη περιοχή κι αμυντικά δεν είχε ψυχραιμία. Αντίθετα, το Αιγάλεω είχε τη διάθεση και το καθαρό μυαλό να διαχειρίζεται σωστά κάθε φάση και, σε μία από αυτές, πέτυχε και τέταρτο γκολ. Στο 75′, ύστερα από λάθος και απώλεια της μπάλας από τους παίκτες της Νίκης, κοντά στην περιοχή τους, ο Βασίλης Ραυτόπουλος “σέρβιρε” για τον Δημήτρη Ραυτόπουλο κι εκείνος ανενόχλητος, με πλασέ, έγραψε το 4-0.

Το παιχνίδι, από ‘κει κι έπειτα, είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με το Αιγάλεω, στην τελευταία φάση του αγώνα, να πετυχαίνει και πέμπτο τέρμα, με τον Χλωρό και να παίρνει, με αυτόν τον τρόπο, την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, στον οποίο θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά, η οποία κέρδισε την ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αιγάλεω: Χριστοδουλίδης, Τσουμπακόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Πρίφτι Σ., Φωτεινός, Βέσελι, Ραυτόπουλος Β., Ραυτόπουλος Δ., Σαρρής, Τσακλανός, Ζούτας

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Κάστορας, Χλωρός και Δαρδανός

Νίκη Βόλου: Αλντερβίσι, Τόγιας, Ντόντα, Παπαναστασίου, Καπίτσας, Πρίφτι, Τζιάνης, Γιαρλέλης, Μπάλλας, Τσατσελάρι, Στοΐνοβιτς


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35