social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαίωση με Πετράκη στην Κηφισιά

Επιβεβαίωση με Πετράκη στην Κηφισιά

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία της Κηφισιάς με τον προπονητή Γιώργο Πετράκη επιβεβαιώνοντας με αυτό το τρόπο το ρεπορτάζ του soccerlive.gr (δείτε εδώ).

Ο τεχνικος με καταγωγή από την Κρήτη βρέθηκε στα γραφεία της Κηφισιάς και αφού είχε μια σύντομη συνομιλία με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστο Πρίτσα, ανακοινώθηκε.

Το δελτίο τύπου

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Πετράκη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Γιώργος Πετράκης γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1988. Πρώτος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΟ Τυμπακίου (2013-’15), εν συνεχεία ο Ηρόδοτος (2015-’16) και ο Ερμής Ζωνιανών (2016-’17). Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στα Χανιά, όπου εργάστηκε για ενάμιση χρόνο, πριν ακολουθήσει το εξάμηνο πέρασμα από τον πάγκο του Καραϊσκάκη Άρτας.

Το ταλέντο και οι ικανότητές του έφεραν τον Γιώργο Πετράκη πολύ γρήγορα (σε ηλικία μόλις 32 ετών) στη Super League 1 με τη Λαμία, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο εξωτερικό για τη Jeunesse Esch του Λουξεμβούργου (2020-’21). Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας της Κύπρου ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας.

Η ομάδα μας έχει υψηλούς στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ούσα σίγουρη πως μπορεί να τους υλοποιήσει με τον Γιώργο Πετράκη στο “τιμόνι” της.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35