social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε ο κύκλος Μπίλιου-Μπούτα στην Καλλιθέα

Έκλεισε ο κύκλος Μπίλιου-Μπούτα στην Καλλιθέα

Με μια κοινή δήλωση κοινή οι επιχειρηματίες Μάριος Μπίλιος και Άγγελος Μπουτάς έκαναν γνωστή την αποχώρηση τους από την Καλλιθέα.

Αναλυτικά

Όλοι οι μεγάλοι έρωτες κάποια στιγμή τελειώνουν…Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος 3 χρονων με τεράστιες επιτυχίες για την αγαπημένη μας ΚΑΛΛΙΘΕΑ.Τόσο εμένα όσο και του Αγγελου,το ταξίδι αυτο μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.Η ιστορία μόνο γραφεται…δεν ξεγραφεται και ποτε δεν παραγράφεται…Ο φίλαθλος κόσμος της Καλλιθεας θ αποφασίσει πως θα μας θυμάται στο περασμα των χρονων.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε η αγάπη που δώσαμε και πηραμε απ την ομάδα της πόλης μας,να συντροφεύει όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας τα δύσκολα αυτά χρονια…Σ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο και φίλο Δημήτρη Κάρναβο,τον Αντιδήμαρχο και επίσης φίλο Μανώλη Κωστακη ,ολα τα διοικητικά μέλη της ομαδας ,προπονητές,ποδοσφαιριστές και προσωπικό για την άριστη συνεργασία με γνώμονα μόνο το καλο της Καλλιθεας μας.
Η ομάδα πάλεψε να σταθεί στα πόδια της,δημιούργησε σταθερές βάσεις και παραδοθηκε σε καλά χέρια με φόντο τα σαλόνια της superleague…
Στηρίξτε την ομάδα της πόλης μας,με όλες τις δυνάμεις σας…

Είναι αλλιως να παίζεις στο ΕΛ ΠΑΣΟ…

Μ εκτίμηση και αγάπη

Μαριος Μπιλιος
Αγγελος Μπούτας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35