social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αραβαντινός: Να γίνει ένας Καλλικράτης και στο ποδόσφαιρο-Πιθανή έδρα μας το Κερατσίνι

Αραβαντινός: Να γίνει ένας Καλλικράτης και στο ποδόσφαιρο-Πιθανή έδρα μας το Κερατσίνι

 Την περηφάνια του για την επιστροφή της Προοδευτικής στις επαγγελματικές κατηγορίες -με πρόεδρο τον ίδιο- εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Αραβαντινός.

πηγή:sport-fm.gr
Μιλώντας στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» και τους Μπάμπη Χριστόγλου-Σταύρο Χονδροθύμιο, δήλωσε… ΠΑΣΟΚος και «λογοτιμήτης» και εξήγησε ότι με αυτή τη φιλοσοφία προσπάθησε να πορευτεί και ως παράγοντας.
Αφού αποκάλυψε λοιπόν ότι ανάμεσα στους στόχους του ήταν η διοργάνωση ενός φιλικού μεταξύ των οργανωμένων οπαδών Προοδευτικής και Ιωνικού, τόνισε για να κρατηθεί η ομάδα πέρυσι χρειάστηκε να λειτουργήσει και ως… αρχιφύλακας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αραβαντινός
«Ίσως ήξεραν κάτι αυτοί που ίδρυσαν την Προοδευτική όταν έβαλαν σήμα τον Φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες του. Ήταν μια δύσκολη σεζόν, ειδικά όταν μας πλησίασε ο Εθνικός. Νικήσαμε όμως το μεταξύ μας παιχνίδι και αυτό μας δημιούργησε πίστη.
Ήταν τρεις οι στόχοι της ομάδας φέτος: Ο ένας να βγει πρωταθλήτρια η ομάδα, ο άλλος να μπει στα μπαράζ και ο τρίτος να κάνουμε ένα φιλικό μεταξύ Rangers και No gate, μπας και γεφυρώσουμε λίγο αυτό το μίσος που υπάρχει μεταξύ των οπαδών Προοδευτικής και Ιωνικού.
Στο αγωνιστικό ίσως έπρεπε να γίνει νωρίτερα η αλλαγή προπονητή. Κάποια στιγμή, είτε από υπεραισιοδοξία, είτε επειδή παραγνωρίζονται, υπάρχει μια χαλάρωση. Μετά από ένα σημείο τους είπα ότι δεν θα έχει πρόεδρο η ομάδα, θα έχει… αρχιφύλακα. Δεν ήταν ουσιαστικά αγωνιστικό το πρόβλημα, ενώ είχαμε και την ατυχία να χάσουμε τον καλύτερο μας παίκτη τον Κατίδη, που έπαθε χιαστό.

Πολιτικά όλοι ξέρετε ότι είμαι… ΠΑΣΟΚος. Πρέπει να γίνει ένας Καλλικράτης και στο ποδόσφαιρο. Αν τα πράγματα οριοθετηθούν, θα μπορέσει να γίνει και ένας προϋπολογισμός σε κάθε ομάδα. Και αν είναι γνωστός αυτός ο προϋπολογισμός από την αρχή, θα μπορέσουν και να επιβιώσουν.
Είμαστε πολύ κοντά στο να γίνουμε ΠΑΕ. Η Προοδευτική δεν έχει προβλήματα και δεν χρωστάει σε κανέναν. Θέλει 150.000 εγγυητική και 350.000 μετοχικό κεφάλαιο. Το αντέχουμε, ενώ υπάρχουν και δυο χρηματοδότες. Τους είπα όταν τους βρήκα ότι δεν μπορούμε να μετράμε το μπόι μας, ούτε με το ένδοξο παρελθόν της Προοδευτικής, ούτε με τον απογευματινό ήλιο που ρίχνει μεγάλη τη σκιά μας.
Στόχος της ομάδας φέτος θα είναι να μείνει στην κατηγορία, γιατί ό,τι ανεβαίνει, είναι εύκολο και να πέσει. Έτσι όπως γίνανε τα πράγματα, από τις 15 ομάδες να υποβιβάζονται 7, θα πρέπει να κάνεις και κατά κάποιο τρόπο πρωταθλητισμό. Μετά είναι ο τρόπος που θα επιλέξεις να το κάνεις.
Θα το κάνεις με έμπειρους παίκτες που μπορεί να κάνουν και αρπαχτή ή θα το κάνεις με νέα παιδιά, που πιστεύουν ότι δεν έχουν ταβάνι; Εγώ θα πάω στη δεύτερη επιλογή.
Στο θέμα του προπονητή είμαστε κοντά με τον Γιάννη Μάγγο, αλλά πρέπει να λυθούν πρώτα κάποια πράγματα γιατί εγώ λειτουργώ… λιγοτιμήτικα. Για μένα υπάρχει μόνο ναι ή όχι.

Όσο για την έδρα, το “κλουβί” δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει γήπεδο, ούτε στους χρόνους που θέλουμε, ούτε με τα λεφτά που θα μπορούσε να αντέξει μια δημοτική αρχή. Πρέπει να ασχοληθεί η Περιφέρεια. Δεν μπορεί ο όμορος δήμος να έχει δυο γήπεδα με χόρτο και εμείς ένα μόνο με πλαστικό. Είμαστε λίγο τσιγγάνοι και αυτό ίσως δυσκολέψει το έργο μας. Έχω εξασφαλίσει τη δεύτερη έδρα και ψάχνω την πρώτη, που πιστεύω ότι θα είναι στο Κερατσίνι».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35