social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: «Αποκαταστάθηκε η περσινή αδικία»

Αιγάλεω: «Αποκαταστάθηκε η περσινή αδικία»

Με αφορμή την εξασφάλιση της αδειοδότησης η ΠΑΕ Αιγάλεω πήρε θέση κάνοντας λόγο για ηθική ικανοποίηση της οικογένειας Παλτόγλου.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Αδειοδότηση Superleague 1 για Αιγάλεω

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φιλάθλους της ότι η ομάδα εξασφάλισε την απαιτούμενη αδειοδότηση από το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδοτης της ΕΠΟ για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 


Η αδειοδότηση που χορηγήθηκε είναι επιπέδου Superleague 1, καθώς ο φάκελος ο οποίος κατατέθηκε στο αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας πληρούσε όλα τα κριτήρια και εγκρίθηκε χωρίς την παραμικρή παρατήρηση ή επισήμανση.

Μάλιστα το Αιγάλεω αποτελεί την πρώτη ομάδα στην κατηγορία που εξασφαλίζει την αδειοδότηση της και ουσιαστικά η απόφαση της ΕΠΟ αποκαθιστά την περσινή αδικία προς την ομάδας μας.

Μια θετική εξέλιξη που είναι αποτέλεσμα της άριστης και συστηματικής δουλειάς όλων μελών του συλλόγου (ΠΑΕ, Νομικό τμήμα, Λογιστήριο), που «έβαλαν το δικό τους λιθαράκι», προκειμένου το City να εξασφαλίσει την άδεια της νέας χρονιάς.

Κυρίως όμως η σημερινή αδειοδότηση αποτελεί μια τεράστια ηθική ικανοποίηση και επιβράβευση των προσπαθειών της διοίκησης και της οικογένειας Παλτόγλου, που φρόντισε μόνη της σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, με ελάχιστα έσοδα και χωρίς την οικονομική στήριξη κανενός «συμπαίκτη», να κρατήσει το Αιγάλεω ανταγωνιστικό και δυνατό».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35