social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο επιτελείο της Κηφισιάς ο Ηλίας Κολοβός

Στο επιτελείο της Κηφισιάς ο Ηλίας Κολοβός

Ξεκινώντας την προπονητή του καριέρα απέδειξε ότι έχει τις βάσεις για να προχωρήσει σε επαγγελματικό επίπεδο και να κάνει μια λαμπρή καριέρα.

Ο Ηλίας Κολοβός κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ατρόμητο Χαλανδρίου μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες, έχοντας ως απώτερο σκοπό να κάνει... το αγροτικό του για να μεταπηδήσει στη συνέχεια σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Το κατάφερε και μάλιστα σε ταχύτατους ρυθμούς αφού μόλις μερικά χρόνια αργότερα δέχτηκε την πρόταση της Κηφισιάς  για το πρωτάθλημα της Superleague 2. 

Ο Κολοβός, αφού πέρασε από την απαραίτητη συνέντευξη, ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισε ο Γώργος Πετράκης και έτσι ο Κρητικός προπονητής αφού έμεινε ευχαριστημένος από τον τρόπο προσέγγισης του πρώην προπονητή του Ατρόμητου Χαλανδρίου εισηγήθηκε την ένταξη του στο τιμ της ομάδας απ' τα βόρεια προάστια.

Η Κηφισιά δίνει βήμα σε ακόμη ένα νέο άνθρωπο του χώρου να δείξε τις δυνατότητες του και είναι σίγουρο ότι ο Κολοβός θα αρπάξει την ευκαιρία, όντας άμεσος συνεργάτης του Πετράκη στους κυανόλευκους. ;


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35