social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλλιθέα - Αποκλειστικό: Δικός της και ο Κολτσίδας

Καλλιθέα - Αποκλειστικό: Δικός της και ο Κολτσίδας

Λίγες και πολύ καλές οι μεταγραφικές κινήσεις της Καλλιθέας έως τώρα, με τον στόχο του πρωταθλητισμού να είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίος.

Οι κυανόλευκοι έχουν ενισχυθεί σε όλες σχεδόν τις γραμμές, έχοντας προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό τους τον αμυντικό μέσο Παύλο Λάσκαρη, τον Ισπανό χαφ Φρανθίσκο Νίλι, τον νεαρό εξτρέμ Θανάση Κωστανάσιο και τον πολύπειρο στράικερ Γιάννη Λουκίνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Soccerlive, οι διοικούντες προχώρησαν σε μία ακόμα κίνηση, η οποία αφορά τα μετόπισθεν. Ο λόγος για τον υψηλόσωμο Κωνσταντίνο Κολτσίδα, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά, τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως 6άρι.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ανήκε στο έμψυχο δυναμικό του Θεσπρωτού κατά την περσινή σεζόν, ωστόσο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο ματς κυπέλλου με τον Αλμωπό Αριδαίας (26/9/21) και έχασε το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Αγωνίστηκε ωστόσο στο τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου ως αλλαγή για 16 λεπτά.

Κατά το παρελθόν, ο Κολτσίδας έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Σπάρτη (25 συμμετοχές στη Β' εθνική), Θεσπρωτό (19 συμμετοχές στη Γ' εθνική), Αλμωπό Αριδαίας (17 συμμετοχές και 1 γκολ στη Football League).

Η ΠΑΕ βέβαια, δεν έχει ανακοινώσει καμία από τις παραπάνω μεταγραφές, μιας και είναι από τις ελάχιστες επαγγελματικές ΠΑΕ που δεν διαθέτουν επίσημη ιστοσελίδα και υπεύθυνο επικοινωνίας, προκειμένου να ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35