social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από την Τρίπολη ο Αήττητος

Πέρασε από την Τρίπολη ο Αήττητος

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Αήττητος Σπάτων στα τελευταία λεπτά επικρατώντας στην Τρίπολη του Παναρκαδικού με 0-1.

Η πρώτη μεγάλη φάση άνηκε για τον Παναρκαδικό. Ο Γιουκούδης πίεσε τον αντίπαλο πορτιέρε, Στεφανίδη, αυτός άνοιξε το κοντρόλ και λίγο έλειψε ο νεαρός επιθετικός να ανοίξει το σκορ στο 10’.

Τρία λεπτά αργότερα ο αρχηγός του τριφυλλιού, Νίκος Λυμπερόπουλος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Αήττητου Σπάτων.

Στο 20’ ο Γιουκούδης πάτησε περιοχή, αλλά ο Μεγαλοοικόνομου για να τον σταματήσει, τράβηξε τη φανέλα του βγάζοντας τον εκτός πορείας.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ωστόσο δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο νεαρός φορ του τριφυλλιού ήταν αρκετά δραστήριος και στο 27’ λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Ο Γιουκούδης μετά από σέντρα πήρε την κεφαλιά αλλά η προσπάθεια του κατέληξε στα χέρια του Στεφανίδη.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 34’. Ο Τζανουλίνος επιχείρησε με το αριστερό ένα σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Ζαχαρή.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Οι πράσινοι μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο 45λεπτο για να πετύχουν ένα γκολ. Ωστόσο, ο γκολκίπερ του Αήττητου, Στεφανίδης βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε πολλές φάσεις.

Ολα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε χωρίς νικητή. Ωστόσο, στο 88' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μεγαλοοικονόμου.

Ετσι το τριφύλλι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, γνώρισε την ήττα με 0-1.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ζαχαρής, Γκαντιάγκα, Αντωνόπουλος (53’ Παπαλάμπρος), Γιουκούδης, Διαμαντόπουλος, Κεσίδης, Λυμπερόπουλος Ν., Μπινιώρης, Στασινόπουλος, Στρέμπας, Τρέσα

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Στεφανίδης, Γραμματίκας, Γερολύμος, Μεγαλοοικονόμου, Βενέτης, Τσέπας, Ταμπάκης (7’ Δρίτσας), Τζανουλίνος, Πλαβούκος, Πρέντι, Αντζέλι (53’ Χιλάι)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35