social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεταγραφή στην επίθεση για την Κηφισιά

Μεταγραφή στην επίθεση για την Κηφισιά

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Dylan Seys.

Γεννημένος στις 26 Σεπτεμβρίου 1996, ο νεοαποκτηθείς ακραίος επιθετικός αγωνίστηκε πέρσι στη Helmond Sport, ομάδα της Β’ Κατηγορίας της Ολλανδίας.

 

Ο Dylan Seys ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Club Brugges (Βέλγιο), στην οποία υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του κι αγωνίστηκε συνολικά για δεκατρία (13) χρόνια. Με τον βελγικό σύλλογο έφτασε μάλιστα να συμμετέχει στο Champions League και το Europa League.

 

Στο β’ μισό της σεζόν 2015/16 βρέθηκε ως δανεικός στην Hapoel Acre (Ισραήλ), όπου είχε 4 γκολ σε 13 συμμετοχές, ενώ έξι μήνες αργότερα ακολούθησε νέος δανεισμός, αυτή τη φορά στην Twente FC (Ολλανδία), με την οποία είχε 17 συμμετοχές (με 1 γκολ και 2 ασίστ) στην Eredivisie.

 

Οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε οδήγησαν έναν άλλο σύλλογο της χώρας να τον αγοράσει από την Club Brugge. Ο λόγος για την RKC Waalwijk (Ολλανδία), την οποία βοήθησε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Eredivisie αφού στα δυόμιση χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της, ο Dylan Seys προσέφερε 23 γκολ και 17 ασίστ σε 78 συμμετοχές. Το 2018/19 μάλιστα, σεζόν κατά την οποία η RKC Waalwijk πανηγύρισε την άνοδο, ήταν ο MVP της, μετρώντας 15 γκολ και 10 ασίστ.

 

Εν συνεχεία, επέστρεψε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Mouscron, πριν αγωνιστεί εκ νέου στη Β’ Κατηγορία της Ολλανδίας για την Excelsior. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Helmond Sport, με την οποία είχε 4 γκολ και 4 ασίστ σε 26 συμμετοχές στη Β’ Κατηγορία της Ολλανδίας.

 

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35