social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στελεχώνεται το επιτελείο της Προοδευτικής

Στελεχώνεται το επιτελείο της Προοδευτικής

Το διήμερο ρεπό τους, απολαμβάνουν οι βυσσινί πριν την αναχώρηση για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 27 Αυγούστου.

Επικρατει μια σχετική ικανοποίηση όσο αφορά την εμφάνιση στο παιχνίδι με την σαφώς πιο έτοιμη ΑΕΚ που άλλωστε λογίζεται ως ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος super league και από εκεί και πέρα υπάρχει ολος ο χρόνος να βελτιωνεται καθημερινά η ομαδα. 

Στα πλαίσια της ευρύτερης οργάνωσης γενικός αρχηγός και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος αναλαμβανει και επίσημα ο Γρηγόρης Δραγαζης, που άλλωστε ήταν και τα προηγούμενα χρονια διπλα στην ομάδα. Μάλιστα είναι και ο αρχηγός της αποστολής για το Καρπενήσι .

Γιατρός της ομάδας για μια ακόμη χρονια ο Κώστας Φραγκόπουλος αθλίατρος υπεύθυνος της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών και συνεργάτης της Βιοϊατρικής και του Μετροπολιταν. 

Φυσιοθεραπευτες οι Φώτης Σωτηριου και Βαγγελης Παπαδόπουλος ενω φέτος οι βυσσινί θα συνεργαστούν με το φυσικοθεραπευτήριο του Σπύρου Ζήση που έχει διατελέσει στο παρελθόν συνεργάτης του συλλόγου με ξεχωριστή επιτυχία ενώ για όσους δεν γνωρίζουν ήταν για χρονια φυσιοθεραπευτής της εθνικής ομάδας μπάσκετ. 

Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμα και τα γραφεία του συλλόγου ενω γινονται και άλλες ενέργειες πολύ σημαντικές που όμως αυτη τη στιγμή δεν είναι ανακοινώσιμες.

Όσο αφορά τα μεταγραφικά υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ προπονητή και διοίκησης και αν κάπου κριθεί οτι πρέπει να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση αυτό θα γίνει….


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35