social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παντέλης: «Σε όποια κατηγορία και εάν αγωνιστεί, η Ηλιούπολη θα είναι έτοιμη»

Παντέλης: «Σε όποια κατηγορία και εάν αγωνιστεί, η Ηλιούπολη θα είναι έτοιμη»

Ο Νίκος Παντέλης ανανέωσε τη συνεργασία με την Ηλιούπολη αφού η πορεία του στους αγώνες μπαράζ κρίθηκε επιτυχημένη από την διοίκηση, με το σχεδιασμό του Ήλιου να τρέχει από σήμερα, αφού πριν από λίγο ανακοινώθηκε και η συμφωνία με τους Ηλία Πολίμο και Μιχάλη Μπαστακό (δείτε εδώ).

Ο πολύπειρος προπονητής που έχει τεράστια εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει με ασφάλεια την ιστορική ομάδα σε μια ανταγωνιστική πορεία ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα συμμετάσχει.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον κ. Παντέλη που σχολίασε το λόγο που παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της Ηλιούπολης λέγοντας:

"Για εμένα έπαιξα ρόλο ότι το περιβάλλον είναι γνώριμο δεδομένου ότι θήτευσα και στο παρελθόν σε αυτή την ομάδα. Είχα έρθει την περσινή χρονιά στα τελευταία τρια ματς των μπαράζ στην ομάδα και το πρόσημο νομίζω πως ήταν θετικό. Ειχα ξαναπεράσει από την Ηλιούπολη και βάση της καλής συνεργασίας που υπήρξε αυτό το διάστημα δεν έβρισκα το λόγο να μην ανανεώσω. Πλέον πρέπει να τρέξουμε ώστε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα".

Ερωτηθείς εάν υπάρχει προβληματισμός με δεδομένο ότι ο σύλλογος δεν γνωρίζει ακόμη την κατηγορία που θα συμμετάσχει ο κ. Παντέλης σχολίασε

"Σίγουρα μας προβληματίζει. Και εμείς περιμένουμε να δούμε σε ποια κατηγορία θα συμμετάσχουμε, αλλά, απ' ότι βλέπετε οι μεταγραφές γίνονται με έμπειρους παίκτες που έχουν παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Superleague 2. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε έτοιμοι σε όποια κατηγορία και εάν συμμετάσχουμε". 

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας:

"Αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε όποια κατηγορια και εάν αγωνιστούμε". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35