social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικολακόπουλο ανακοίνωσε το Αιγάλεω

Νικολακόπουλο ανακοίνωσε το Αιγάλεω

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Νικολακόπουλο.
Ο Νικολακόπουλος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, ωστόσο μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια και όλες τις θέσεις στην δεξιά πλευρά του γηπέδου. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ζάκυνθο με την οποία είχε 16 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ στη Super League 2.

 

Ο 23χρονος αμυντικός είναι γεννημένος στον Πύργο στις 17 Νοεμβρίου 1999, άρχισε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στον Αίολο Πύργου και στη λίγο αργότερα αγωνίστηκε σε Αργοναύτη, Δόξα Ελαιώνα, Κένταυρο Μαγούλας και Ολυμπιακό Σαβαλίων. Εν συνεχεία εντάχθηκε στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολη, όπου αγωνίστηκε αρχικά στις ομάδες Κ17 και Κ20 των Αρκάδων και μετέπειτα στην ανδρική ομάδα, υπογράφοντας μάλιστα τον Ιανουάριο του 2018 επαγγελματικό συμβόλαιο.
Την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε ως δανεικός στον Αιγινιακό στη Football League και στο τέλος της ίδιας σεζόν στον Ατρόμητο Πειραιά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Την σεζόν 2019-20 αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Πανηλειακό, ενώ την επόμενη χρονιά (2020-21) φόρεσε την φανέλα του Εθνικού Σκουλικάδου στην Γ Εθνική.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αιγάλεω, ο Αλέξης Νικολακόπουλος, τόνισε : «Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην ιστορική ομάδα του Αιγάλεω. Το Αιγάλεω είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου που θα φορέσω φανέλα του. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία και ότι καλύτερο για τον σύλλογο».
Καλωσορίζουμε τον Αλέξη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35