social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη της Κηφισιάς απέναντι στην ΑΕΚ Β

Φιλική νίκη της Κηφισιάς απέναντι στην ΑΕΚ Β

Η Κηφισιά επιβλήθηκε της ΑΕΚ Β’ με 4-0 σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Αυγούστου στο “Σεραφείδειο”.

Ο Γιώργος Πετράκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα και να τεστάρει τον βαθμό αφομοίωσης όσον δουλεύει με τους παίκτες του, από την αρχή της προετοιμασίας.

Ο Δαμιανός Γκίνη ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή, για να ακολουθήσει στο 37ο λεπτό το δεύτερο τέρμα της Κηφισιάς. Ο Πάνος Πρίτσας έκανε ωραία κάθετη πάσα προς τον Μανώλη Καλλέργη, ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ.

Παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν στην ανάπαυλα και τη διάρκεια του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά διατήρησε καλό αγωνιστικό ρυθμό και πέτυχε ακόμη δύο γκολ. Αμφότερα από τα πόδια του Μαντί Ταλάλ. Στο 58′ της φιλικής αναμέτρησης, ο νεοαποκτηθείς μέσος βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 82′ ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε τη δημιουργία του Μιχάλη Κουιρουκίδη, έσκαψε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Β’ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος (46′ Αγριμάκης), Σμπώκος (35′ Νοικοκυράκης, 80′ Φλώκος), Μαζουλουξής (65′ Σπίνος), Μπαρμπόσα (46′ Σωτηράκος), Να (75′ Μπάκος), Ποζατζίδης Λ. (65′ Παπασάββας), Γκίνη (46′ Παυλάκης), Καλλέργης (46′ Ιατρούδης), Πρίτσας (46′ Ταλάλ), Σεϊς (46′ Παναγιώτου), Τεττέι (46′ Κουιρουκίδης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35