social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Λιούμη ο Πανσερραϊκός

Ανακοίνωσε Λιούμη ο Πανσερραϊκός

Έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που με τις εμφανίσεις του διακρίθηκε τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες ενέταξε στο δυναμικό του ο Πανσερραϊκός.

Ο λόγος για τον Θανάση Λιούμη, ο οποίος την προηγούμενη διετία φορούσε τα χρώματα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, έχοντας την πρώτη σεζόν 10 και τη δεύτερη 14 γκολ. Η ανακοίνωση για τον 20χρονο φορ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Λιούμη. Ο 20χρονος κεντρικός επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μίνι βιογραφικό: Ο Αθανάσιος Λιούμης γεννήθηκε στις 04 Ιουνίου 2002 στην Αθήνα, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Παιανία και στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού , αγωνιζόμενος στα τμήματα U15-U17-U20. 

Το 2020 μετακόμισε στον Πανιώνιο κάνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στη Γ' Εθνική, σημείωσε 10 γκολ και στο τέλος της σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα της Ν.Σμύρνης. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και εκ των πρώτων σε όλο το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 14 γκολ. Μάλιστα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που πέτυχε τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα Γ' Εθνικής, πριν συμπληρώσει τα 20 του χρόνια».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35