social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απάντηση Παναχαϊκής σε Πανιώνιο - «Τραγική και φοβισμένη ανακοίνωση»

Απάντηση Παναχαϊκής σε Πανιώνιο - «Τραγική και φοβισμένη ανακοίνωση»

Άμεση ήταν η αντίδραση της Παναχαϊκής στην ανακοίνωση του Πανιωνίου σχετικά με τα επειόδια στη χθεσινή, φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Η ομάδα της Πάτρας κάνει λόγο για «τραγική και φοβισμένη ανακοίνωση», σημειώνοντας ότι οι «συγνώμες» μετά τα χθεσινά επεισόδια «αποδεικνύονται ψεύτικες». Η λακωνική ανακοίνωση των «ροσονέρι» αναφέρει:

«Τραγική και φοβισμένη ανακοίνωση από τη διοίκηση του Πανιώνιου κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δεν ζήτησαν ούτε μία δημόσια συγνώμη για τα αίσχη που διαδραματίστηκαν από τους οπαδούς τους εις βάρος της ομάδας μας, ενώ μετά το τέλος των επεισοδίων ήρθαν όλοι με '100 συγνώμες και 100 ευχαριστώ' για να μην προχωρήσουμε σε επίσημες καταγγελίες και τιμωρηθεί η ομάδα τους. Αυτές τις συγνώμες δεν τις δεχόμαστε, δεν τις θέλουμε γιατί μετά από αυτή την ανακοίνωση αποδεικνύονται ψεύτικες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, θα τη χρειαστούν».

Χθες το απόγευμα, η Παναχαϊκή είχε εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. ΠΑΕ με αφορμή τη θλιβερή επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της ομάδας στο φιλικό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ανακοινώνει τα εξής: 

Είναι κρίμα που η υγιής προσπάθεια που κάνουν φέτος τα στελέχη της διοίκησης του Πανιώνιου αμαυρώνεται από άθλιες συμπεριφορές ανεγκέφαλων οπαδών. Από την προθέρμανση της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ακόμα ήταν άκρως προκλητική η συμπεριφορά των οπαδών του Πανιώνιου, ενώ από το ξεκίνημα του αγώνα και έπειτα δεν σταμάτησαν να πετούν κουτάκια από μπύρες στον πάγκο της ομάδας. Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι για πρώτη φορά οι οργανωμένοι της γηπεδούχου ομάδας δεν κάθισαν στην πλευρά που μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια αλλά ήρθαν πάνω από τον πάγκο της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ. Εμείς γνωρίζουμε ότι οι αντιπαραθέσεις σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και σε φίλαθλα πλαίσια γίνονται ανάμεσα στους υποστηρικτές των ομάδων και όχι από οπαδούς προς παίκτες, προπονητές, στελέχη και μέλη αποστολής αντίπαλης ομάδας. Δεν μας αφορά και δεν είναι δουλειά μας τι μπορεί να έγινε παλιά σε παιχνίδια του Άρη και της Προοδευτικής με τον Πανιώνιο. Άνθρωποι που είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μπήκαν και χειροδίκησαν εναντίον όλων των ανθρώπων της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, ενώ αρκετοί εξ αυτών είχαν στα χέρια τους και μαχαίρια. Ήρθε η ώρα να απομονώσουμε από το ποδόσφαιρο όλους όσοι έχουν κακοποιητικές τάσεις και θέλουν να πάνε πίσω το άθλημα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35