social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάγγος: Υπερβάλλουν εαυτούς οι παίκτες Ι Πρόβλημα με το γηπεδικό

Μάγγος: Υπερβάλλουν εαυτούς οι παίκτες Ι Πρόβλημα με το γηπεδικό

Η Προοδευτική συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Superleague 2 με το γηπεδικό να προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας.

Και το λέμε αυτό διότι ναι μεν η Προο θα αγωνιστεί σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα (δεν μπορεί να κάνει αλλιώς), ωστόσο, οι προπονήσεις της διεξάγονται στο Κλουβί που διαθέτει συνθετικό χορτάρι.

Ο Γιάννης Μάγγος βλέπει από τους ποδοσφαιριστές του να υπερβάλλουν εαυτούς και αυτό τον έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα με τον ίδιο να σχολιάζει: "Τα παιδιά κάνουν συγκλονιστική προσπάθεια αφού δείχνουν μεγάλη προσήλωση στις προπονήσεις. Παρά τις γηπεδικές δυσκολίες προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό έχοντας ως στόχο να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατο για την Προοδευτική".

Για το μεταγραφικό κομμάτι σχολίασε: "Θα κινηθούμε για επιτελικό μέσο μόνο και εφόσον βρεθεί ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά και θα ταιριάζει στο πλάνο μας". 

Για το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας στο γήπεδο 'Μιχάλης Κρητικόπουλος' με αντίπαλο την Κηφισιά ενώ δεν αποκλείεται ενδιάμεσα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 14/9 να διεξαχθεί ακόμη ένα φιλικό εφόσον βρεθεί αντίπαλος. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35