social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συναντήθηκαν Πανιώνιος και Απόλλων σε φιλικό μνήμης (0-2)

Συναντήθηκαν Πανιώνιος και Απόλλων σε φιλικό μνήμης (0-2)

Πανιώνιος και Απόλλων έχουν αναμετρηθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν είτε σε επίσημο επίπεδο είτε και σε αγώνες με φιλικό χαρακτήρα.

Αυτή η συνάντηση, ωστόσο, ήταν διαφορετική από όλες τις άλλες! Το απόγευμα της Κυριακής (18/9), στο στάδιο της Ν. Σμύρνης, κυανέρυθροι και κυανόλευκοι έδωσαν αγώνα μνήμης με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τον ξεριζωμό των δύο συλλόγων από τη Μάνα Σμύρνη. Περίπου 1500 φίλαθλοι των δύο ομάδων είδαν πριν τη σέντρα τον Παντελή Τσιλαλίδη, από πλευράς Πανιωνίου, να παραδίδει τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή των κυανέρυθρων, Ηλία Μπέριο, να παραλαμβάνει πλακέτα από την ομάδα του, τιμώμενος για την ποδοσφαιρική του διαδρομή στα δύο σωματεία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλων ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια επικράτησε με το «καθαρό» 2-0, με τη διαφορά κατηγορίας μεταξύ των δύο ομάδων να γίνεται ορατή. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και κατάφεραν να προηγηθούν στο 12ο λεπτό με ευθύβολο σουτ του Ντομίνγκες, έπειτα από πάτημα της μπάλας από τον Κοροβέση σε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή (0-1). Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι εμφάνισαν ένα μέρος από το καλό πρόσωπο που έχουν δείξει στα προηγούμενα φιλικά, πίεσαν τον Απόλλωνα και, μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει στο 55', όταν το σουτ του Στούπη από καλό σημείο έφυγε μόλις άουτ. Με την πάροδο του χρόνου ο Απόλλων επανέκτησε την κυριαρχία, φτάνοντας στο τελικό 0-2 στο 77ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Σίνιεβιτς. Πολύ καλή, αντάξια ενός τέτοιου αγώνα, ήταν η διαιτησία του Μαράνου και των συνεργατών του.

Διαιτητές: Μαράνος, Ρούσσος-Καλοπίσης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Καρδάμης (46' Ξυγκόρος), Διονέλλης (82' Μερτύρης), Καλύβας, Γκότοβος, Μπρέγκου (72' Μαρινάκης), Στούπης (82' Κουβαράς), Γροντής (65' Παπαδάκης), Ρεντζής (65' Μούντριχας), Τσίπρας (82' Τσιμπόκας), Πίσπας (36' λ.τρ. Γεωργούσης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκρέγκα (64' Κινάλης), Κοροβέσης (75' Ντόνε), Φατιόν (90' Θεοχάρης), Ντομίνγκες (90' Κάμπας), Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Παπαγεωργίου (90' Ράιτ), Σίνιεβιτς (90' Πατάπης), Μωραΐτης (55' Κρητικός), Χαλίμι (64' Ερέρα), Λούι (64 Λούσινγκερ).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35