social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Να μπει ξανά η Ηλιούπολη στον εγχώριο ποδοσφαιρικό χάρτη»

«Να μπει ξανά η Ηλιούπολη στον εγχώριο ποδοσφαιρικό χάρτη»

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Ηλιούπολη

 Μετά από 12 χρόνια, η Ηλιούπολη είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει ξανά, έχοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Σε αυτή την ιστορική συγκυρία για την ποδοσφαιρική ομάδα και την πόλη μας, καλούμε τους Ηλιουπολίτες, να δώσουν ηχηρό «παρών» στην γενική συνέλευση του ποδοσφαιρικού τμήματος που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 26/9 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχιακό μέγαρο Ηλιούπολης.

Σκοπός της συνέλευσης θα είναι η συζήτηση και η λήψη απόφασης για την επόμενη ημέρα και το μέλλον της ομάδας, και για τον λόγο αυτό θα χρειαστεί η στήριξη όλων. Καλούμε τους φιλάθλους, τα μέλη του Συλλόγου, της δημοτικής αρχής, των δημοτικών παρατάξεων, τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου και όλων των θεσμικών φορέων της πόλης να δώσουν το «παρών» και να δηλώσουν τις προθέσεις τους για το μέλλον της ομάδας της πόλης μας.

Στόχος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι να βάλει την Ηλιούπολη ξανά στον εγχώριο ποδοσφαιρικό χάρτη, δημιουργώντας μια ομάδα που θα είναι το καμάρι της πόλης και κάθε Ηλιουπολίτη. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Σας θέλουμε στο πλευρό μας για να σηκώσουμε ξανά τον Ήλιο ψηλά!

Σας περιμένουμε.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35