social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αξιόμαχος ο Φωστήρας κόντρα στην Καλαμάτα

Αξιόμαχος ο Φωστήρας κόντρα στην Καλαμάτα

Θετική εικόνα για τον Φωστήρα παρά την φιλική ήττα από την Καλαμάτα με 0-1 στο Σπύρος Γιαλαμπίδης.

Η ''Μαύρη Θύελλα'' ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Φυλακτού.

Όσον αφορά την εικόνα του 'Φονέα' το αγωνιστικό του πρόσωπο ήταν βελτιωμένο σε σχέση με το φιλικό που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα στον Άρη Πετρούπολης δείχνοντας ότι υπάρχει βελτίωση στο πλάνο του.


Η πρώτη καλή φάση για την Καλαμάτα ήρθε στο 18ο λεπτό όταν ο Τάτος από αριστερά έβγαλε τη σέντρα με τον Ρόβα να βρίσκει με υπερπροσπάθεια την μπάλα, η οποία πήρε πορεία παράλληλα προς την εστία. Στο 25′ η Καλαμάτα έβγαλε γρήγορη αντεπίθεση μετά από κόρνερ του Φωστήρα, ο Ρόβας βρέθηκε με δύο αμυντικούς στο ύψος της περιοχής, πάσαρε στον Πασά το σουτ του οποίου όμως μπλόκαρε σταθερά ο Φυλακτός.

Ο Φωστήρας μετά το 30′ άφησε τη μαζική άμυνα, προσπάθησε να βγει περισσότερο στην επίθεση και στο 35′ είχε την πρώτη καλή στιγμή όταν ο Χριστόπουλος βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του ήταν απελπιστικά άστοχο.

Η κορυφαία στιγμή για τους μελανόλευκους ήρθε στο 40ο λεπτό όταν ο Ασίγκμπα βρέθηκε με την μπάλα έξω από την περιοχή και δεξιά, έκοψε κάθετα στον Ρόβα ο οποίος γύρισε το σώμα του και έκανε το πλασέ αλλά ο Φυλαχτός με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Ξέσπασμα στο β΄μέρος
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία τεράστια ευκαιρία για την Καλαμάτα όταν ο Τάτος μπήκε από αριστερά έκοψε στον Πασά ο οποίος εξ επαφής … κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ.

Ο Φωστήρας πήρε μέτρα στο γήπεδο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στην Καλαμάτα να βρίσκει περισσότερους διαδρόμους προς την εστία του Φυλακτού ο οποίος όμως έδειχνε ανίκητος. Στο 58’ ο Ρόβας βρέθηκε από δεξιά και πλάσαρε άουτ ενώ δύο λεπτά μετά Πασάς και Ρόβας άλλαξαν την μπάλα αλλά ο τερματοφύλακας του Φωστήρα και πάλι επενέβη και έκοψε. Στο 62’ ήταν σειρά του Ρόβα να βγει στην πλάτη της άμυνας και να πλασάρει με τον τερματοφύλακα του Φωστήρα να αποκρούει εκ νέου σε κόρνερ.

Η Καλαμάτα ξεκλείδωσε τελικά την άμυνα των γηπεδούχων στο 70ο λεπτό όταν ο Αρναρέλλης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με πλασέ από κοντά νίκησε τον Φυλακτό για το 0-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν γιατί υπήρχε παίκτης στο έδαφος και οι μελανόλευοι δεν τήρησαν το fair play.

Φωστήρας (Μουράτ Σεροπιάν): Φυλακτός, Ταουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος,Λώλος, Πεχλιβανίδης, Κασνέτσι, Χριστόπουλος, Νταούλιας, Μπερνιδάκης, Πινιώτης, Λαζαρίδης (11άδα), Μάνος, Σταμούλης, Τζιάτζιος, Μπάξταν, Ανδριόπουλος, Μανωλάς, Καραμπάγιας, Αλέξης, Τόλη

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταϊρης, Ασίγκμπα (85’ Δρούγας), Κωνσταντινόπουλος (89’ Γκότσης), Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Βασιλόγιαννης (58’ Αρναρέλλης), Ματέους (78’ Τριανταφυλλάκης), Τάτος (70΄Κόκκορης), Πασάς (67’ Μπόρχες), Ρόβας (78’ Καραγκούνης), Παπατόλιος (89’ Ασαμόα).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35