social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιωνικός: Όλοι μαζί ενωμένοι

Ιωνικός: Όλοι μαζί ενωμένοι

Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος απεύθυνε ο Ιωνικός μέσω ανάρτησης στην επίσημη σελίδα του.

Αναλυτικά

Ο Ιωνικός είναι ιδέα , είναι η ομάδα της πόλης μας. Και εμεις, η Οικογένεια Τσιριγώτη, ως οπαδοί και χρηματοδότες αυτής της ομάδας ξέρουμε πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει ο Ιωνικός. Ηρθαμε στην ομάδα για να συμβάλλουμε και να πετύχουμε στην επίτευξη του στόχου και του ονείρου μας που δεν είναι άλλος απο το να δούμε την ομάδα μας να είναι και παλι στα μεγάλα σαλόνια.

Εχουμε φτάσει κοντά στην πηγή και θα δώσουμε τις μάχες μας εναντίον όλων. Ενισχύσαμε την ομάδα σε όλες τις γραμμές, κ'αναμε τις απαραίτητες αλλαγές στο επιτελείο και επενδύσαμε αρκετά χρήματα και παλι.

Κάνουμε κάλεσμα σε 'όλους τους φίλους της ομάδας και δεν πρεπει να λείψει κανεις. Rangers, Aκαδημιες, Παλαιμαχοι Ερασιτεχνης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , θα κάνουμε αυτο που ξέρουμε καλά.

ΠΡΟΣΟΧΗ...προστατεύουμε την Ομαδα , δεν πέφτουμε σε παγίδες. Είμαστε ο Ιωνικος και θα συνεχίσουμε να γράφουμε Ιστορία, όπως μονο εμείς ξέρουμε .

"Με το Αστερι στην Καρδιά μου συνεχίζω, την πορεία την τρελή,αυτή που έχω χαράξει απο παιδί"


Σχετικά άρθρα

Βεργέτης και Τσιμπούκας για το ματς με τη Ρόδο

Απόδραση από τη Νάξο για τη Νίκη Βόλου, 0-1 τη Σαντορίνη

Ανανέωσε ο Κανούλας στη Σαντορίνη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35